Fillo me Ice

Regjistrim

Ju mund të regjistroni për një llogari me e-mail adresën tuaj, numrin e telefonit ose duke përdorur ndonjë nga llogaritë tuaja ekzistuese Apple, Google, Facebook ose Twitter.

Regjistroni në llogarinë tuaj pa vendosur një fjalëkalim duke përdorur opsionet tona të hyrjes në e-mail ose telefon. Thjesht futni detajet tuaja dhe do të merrni një lidhje ose kod nëpërmjet email-it ose SMS-së për të hyrë në llogarinë tuaj.

Merr pseudonimin tënd

Zgjidhni një pseudonim të paharrueshëm dhe në dispozicion për miqtë tuaj për t'u bashkuar me ekipin tuaj dhe për të fituar shpërblime së bashku. Sigurohu të përdorësh vetëm shkronja, numra dhe periudha.

Kush të ftoi?

Shkruaj nofkën e personit që të ka ftuar, të cilin mund ta gjesh në ftesën që ke marrë nga miku yt.

Urime! Ju keni fituar një shpërblim të mirëpritur për t'u bashkuar me rrjetin dhe për të demonstruar besimin tonë në ju!

Turneu i mirëseardhjes


Turneu ynë hap pas hapi do t'ju tregojë se si të përdorni të gjitha veçoritë e aplikacionit dhe të merrni më të mirën nga përvoja juaj.

Fillo seancën e parë të kontrollit (minierave) !

Tani që jeni regjistruar dhe keni parë turneun tonë të mirëseardhjes, jeni gati të filloni sesionin tuaj të parë të check-in (minierave). Thjesht shtype në Ice Butoni i logos nga ekrani i shtëpisë për të filluar.

Lexo më shumë për minierat.

Ftoji miqtë e tu.

Mësoni se si të ndërtoni mikro-komunitetin tuaj dhe të fitoni një bonus në bazën tuaj duke fituar normën e fitimit kur minierat së bashku me miqtë tuaj. Mbaje mend, Ice Është më mirë me miqtë!

Lexoni më shumë se si të ndërtoni ekipin tuaj.

Shpërblimet e minierave

Ndryshe nga projektet e tjera, Ice Shpërblen vetëm përdoruesit aktivë që ndihmojnë në rritjen e komunitetit dhe ndërtimin e besimit në të gjithë rrjetin. Përdoruesit joaktivë që nuk mbështesin rrjetin mund të kenë monedhat e tyre të prera për pasivitet.

Lexoni më shumë rreth shpërblimeve dhe slashing.

Zbulo Ice

Zbuloni të gjitha tiparet e Ice Projekt, duke përfshirë Day Off, Resurrection, Halving, dhe më shumë, duke vizituar seksionin tonë të dedikuar në faqen e internetit.

Kliko këtu për të mësuar më shumë rreth Ice Projekti dhe të gjitha veçoritë e tij.


E ardhmja e decentralizuar

Social

2024 © Ice Labs. Pjesë e Leftclick.io grupi. Të gjitha të drejtat e rezervuara.

Ice Open Network nuk është i lidhur me Intercontinental Exchange Holdings, Inc.