Kalo tek përmbajtja kryesore

E ardhmja e decentralizuar

ice Ekipi
ice Mesazhi i mirëseardhjes

Ice Është monedha më e re dixhitale që mund të minoni falas duke përdorur telefonin tuaj

The Ice Projekti është imagjinuar të rikthejë besimin në asetet dixhitale dhe të japë një ndjenjë të vërtetë të komunitetit për përdoruesit që nuk kanë burimet financiare për të minuar Bitcoin ose janë thjesht shumë vonë për të hyrë në lojë.

Që nga lançimi ynë i jashtëzakonshëm në 7 korrik 2023, kemi arritur një rritje të paparë, me më shumë se 3.500.000 përdorues që tani janë pjesë e Ice rrjeti.

Rritje e pandalshme

Nga zero në miliona

Së bashku, ne po ndërtojmë një të ardhme më të ndritur, një piketë në një kohë. Sukseset tuaja e shtyjnë misionin tonë për një aplikacion më të mirë dhe botë të decentralizuar.

Duke u rritur së bashku

Suksesi juaj është suksesi ynë

Eksploroni bazën tonë të gjerë të njohurive për t'u zhytur në thellësitë e Ice. Zbuloni njohuri rreth misionit tonë, ekosistemit, ekonomisë dhe më shumë.

Baza e njohurisë

The Ice Enciklopedia

Me krenari renditet nr.1 në gjuetinë e produkteve

Renditja e aplikacionit më të mirë të celularit web3 në klasën e saj

Monedhën dixhitale që mund ta imi në telefon.

  • miniera falas duke përdorur telefonin tuaj
  • asnjë burim apo konsum baterie
  • rrjeti i decentralizuar
  • i disponueshëm si në Android, ashtu edhe në iOS

Minierat Ice Është falas.
Gjithçka që ju duhet është një ftesë nga një anëtar ekzistues i besuar i rrjetit. Nëse keni një ftesë mund të shkarkoni aplikacionin mobil më poshtë.

Grupi i të rinjve që festojnë.

Ftoni miqtë tuaj dhe krijoni mikro-komunitetin tuaj

Që nga Ice Rrjeti bazohet në besim, ne rekomandojmë të ftoni miqtë tuaj në mënyrë që të gjithë të mund të gëzoni një bonus prej 25% në normën bazë të minierave.

Rritja e mikro-komunitetit tuaj ndërton besimin në të gjithë rrjetin, që do të thotë fitime më të larta për të gjithë.

Vlerësuar me 5 yje të shkëlqyer në TrustPilot

Shfletoni mijëra komente mahnitëse me 5 yje.

Përqafoni një të ardhme të decentralizuar duke zbuluar Ice Vizioni për rrjetën kryesore

The Ice Open Network (ION) është një nismë revolucionare blockchain e projektuar për të trajtuar sfidat e centralizimit dhe për të futur zgjidhje për çështjet e privatësisë së të dhënave dhe pronësisë që janë të përhapura në mjedisin e sotëm dixhital.

Ne po ndërtojmë themelin për një të ardhme të decentralizuar

  • Identiteti dixhital i decentralizuar – IceID
  • Mediat sociale të decentralizuara – IceConnect
  • Rrjeti i decentralizuar i shpërndarjes së proxy & përmbajtjes – IceNet
  • Magazinimi i decentralizuar – IceVault
  • Baza e të dhënave të decentralizuara – IceQuery

Metriket e monedhave

Furnizimi qarkullues

6,558,033,769 ICE

Furnizimi total

21,150,537,435 ICE

Çmimi

$0.01228

Kapaku i tregut

$13,081,729

Volumi i tregtimit 24h

$5,026,275

Pishina e komunitetit

Mainnet shpërblen pishinën

Pishina e ekipit

Pishina DAO

Pishina e Thesarit

Rritja e ekosistemit dhe pishina e inovacionit

Mësoni më shumë rreth Coin Economics këtu.

Organizata Autonome e decentralizuar

Fuqia për të vendosur është në duart tuaja.

Çdo gjë që zhvillojmë në Ice është burim i hapur dhe i kontrolluar nga Organizata Autonome e Decentralizuar (DAO).

Njerëz që përfaqësojnë Organizatën Autonome të Decentralizuar

100% Open-Source

Bashkohu me komunitetin tonë me rritje të shpejtë të zhvilluesve me burim të hapur në GitHub

GitHub

Twitter

Qëndroni të përditësuar me tweet-ët tanë të fundit dhe bashkohuni me komunitetin tonë në Twitter

Twitter

Bashkohuni me ne

Pyetje që bëhen shpesh

Çfarë është Ice Dhe si funksionon?

Ice është një monedhë e re dixhitale që ju mund të minoni (ose të fitoni) nga çdo pajisje mobile.

Ice Rrjeti bazohet në një bashkësi besimi të dorëzuar nga një numër në rritje përdoruesish që duan të provojnë se monedhat dixhitale ruajnë vlerën dhe mund të përdoren në raste të ndryshme përdorimi.

Përdoruesit mund të bashkohen me Ice rrjet nëpërmjet një ftese nga një anëtar ekzistues për të filluar të fitojë & ndërtimin e mikro-komuniteteve të tyre menjëherë.

Si është? Ice Të fituara?

Për të filluar të fitosh Ice, ju duhet të kontrolloni në çdo 24 orë duke përgjuar Ice buton për të filluar sesionin tuaj të përditshëm të minierave.

Minierat së bashku me miqtë tuaj mund të rrisin normën e minierave (fitimit) për ju dhe ekipin tuaj.

Për çdo mik që kontrollon në të njëjtën kohë si ju, të dy merrni një bonus 25% në normën tuaj të minierave (fitimit).

Norma bazë e minierave (fitimit) fillon nga 16 Ice/h dhe reduktohet përgjysmë (kalon nëpër një ngjarje përgjysmuese) kur arrin piketën e parë. Lexo më shumë për përgjysmimin.

Kush mund të bashkohet Ice?

Çdokush nga kudo në botë me një pajisje Android ose iOS mund të bashkohet Ice.

Procesi i verifikimit të KYC (Know Your Customer) zhvillohet në dy faza. KyC Hapi #1 përfshin një procedurë të autentifikimit të njohjes së fytyrës, ndërsa KYC Hapi #2 u lejon përdoruesve të verifikojnë veten si qenie njerëzore dhe të shfaqin kuptimin e tyre të projektit nëpërmjet një kuizi me 21 pyetje. Kuizi konsiderohet i suksesshëm nëse jepen të paktën 18 përgjigje të sakta. Përdoruesit kanë tre përpjekje për të kaluar kuizin brenda një afati kohor prej dy javësh.

A është e mundur të merresh me miniera në shumë pajisje?

Ju mund të keni vetëm një pajisje të regjistruar për person në një kohë.

Nëse në procesin e verifikimit (KYC – Know Your Customer) identifikojmë më shumë se një pajisje të regjistruar për të njëjtin identitet, vetëm pajisja e parë e regjistruar do të merret në konsideratë, ndërsa llogaritë e tjera do të kyçen.

Çfarë mund të bëj me Ice?

Faza 1 (7 korrik 2023 – 7 tetor 2024) i dedikohet akumulimit, ku Ice Anëtarët do të rrisin mikro-komunitetet e tyre dhe të miat (fitojnë) Ice Monedhat që mund t'i përdorin duke filluar nga faza tjetër.

At Ice, ne jemi të angazhuar për të ofruar vlerë dhe dobi për komunitetin tonë. Në fazën 1 të projektit tonë, ne do të njoftojmë disa raste përdorimi dhe aplikacione të decentralizuara (dApps) që do të integrohen plotësisht me Ice. Këto raste përdorimi dhe dApps do të ofrojnë aplikacione të botës reale për anëtarët e komunitetit tonë dhe do të ndihmojnë për të nxitur miratimin e monedhës sonë.

fazën e dytë (7 tetor 2024) Mainnet do të lëshohet dhe anëtarët do të jenë në gjendje të përdorin Ice për dërgimin, marrjen, shkëmbimin ose kryerjen e pagesave.

Më shumë se kaq, ne po zhvillojmë zgjidhje që tregtarët të integrohen dhe të pranojnë Ice në dyqanet e tyre të shitjes me pakicë dhe dyqanet e e-commerce.

Më shumë raste përdorimi janë në zhvillim tani dhe do të njoftohen gjatë Fazës 1.

A Ice A ka ndonjë vlerë?

Ice Do të marrë vlerën e saj të tregut kur faza 1 do të finalizohet dhe monedha do të listohet në shkëmbime, në fazën 2.

Është Ice Një mashtrim?

Ice është një projekt shumë serioz me një ekip prej mbi 20 inxhinierësh të lartë, sociologësh dhe ekonomistësh që punojnë që nga janari i vitit 2022.

Puna e ekipit tonë mund të shihet në GitHub në një qasje shumë transparente.

Deri tani, kemi investuar një sasi të konsiderueshme parash duke zhvilluar dhe punësuar profesionistë të lartë të kualifikuar.

Angazhimi ynë ndaj komunitetit është të vazhdojmë zhvillimin e të gjithë komponentëve të ekosistemit që do të mbështesin dhe do t'i japin vlerë projektit.

Si bëhet? Ice Parandaloni llogaritë e rreme?

Ne kemi nënshkruar një partneritet me Appdome, një kompani kryesore e sigurisë që mbron app tonë nga kërcënimet, sulmet, mashtrimet celulare, shkeljet e sigurisë, malware mobile, cheating dhe sulme të tjera me lehtësi.

Të jeni të sigurt, ne nuk pranojmë llogari të rreme, bots apo ndonjë kërcënim tjetër që mund të ndërhyjë në sjelljen e rregullt të aplikacionit.

Cilat janë dallimet e mëdha midis IcePi dhe Bleta?

Dallimi kryesor midis tre projekteve është modeli i qeverisjes.

Ice Që në fillim vendos një model qeverisjeje ku të gjithë përdoruesit kanë fuqinë e vendimit në drejtimin që rrjeti evoluon, ku validatorët do të kenë shpërndarë fuqinë e votimit, duke shmangur kështu përqendrimin në duart e disa validatorëve të mëdhenj. Zbulo më shumë këtu.

Ice sjell disa elemente të reja si Tap in Advance,Slashing, Day Off, Resurrection, Extra Bonuses bazuar në aktivitet dhe shumë karakteristika të tjera të reja.

Ice Vë theksin në ndërtimin e mikro-komuniteteve dhe për këtë arsye shpërblen jo vetëm minierat njëkohësisht me ato që keni ftuar në rrjet por edhe minierat njëkohësisht me miqtë e miqve tuaj, pra përdoruesit e Tier 2. Zbulo më shumë këtu.

Cili është furnizimi i përgjithshëm i Ice Monedha?

Furnizimi i përgjithshëm i Ice Monedhat bazohen në faktorë të shumtë si përdoruesit totalë të regjistruar, minatorët online, përgjysmimi i ngjarjeve dhe bonuset dhe kështu nuk mund të dihet për momentin derisa faza 1 të mos përfundojë.

Pyetje që bëhen shpesh