Ice Duke listuar në MEXC

Jemi të ngazëllyer të njoftojmë një zhvillim emocionues për Ice Entuziastë! ICE, kriptovaluta novatore që ushqen Ice Ekosistemi i rrjetit, është gati të listohet në shkëmbimin e vlerësuar MEXC. Ky partneritet strategjik shënon një piketë të rëndësishme për Ice mbajtësit dhe tregtarët, duke hapur horizonte të reja dhe duke zgjeruar aksesin në asetet tona dixhitale të fundit.

MEXC Exchange, e dalluar për ndërfaqen e saj miqësore me përdoruesit, masat e fuqishme të sigurisë dhe shtrirjen globale, ofron një platformë kryesore për entuziastët e kriptovalutave në mbarë botën. Me Ice Duke u bashkuar me shumëllojshmërinë e pasurive të tregtueshme të MEXC, komuniteti ynë mund të parashikojë një likuiditet të përmirësuar dhe një përvojë tregtare të qetë.

Votoni për Ice (ICENETWORK) për të fituar falas 1,962,750 ICENETWORK & 30,000 USDT, dhe të shfrytëzojë këtë mundësi për të formësuar të ardhmen e ICE.

Lista e ardhshme në MEXC Exchange përbën një moment vendimtar në udhëtimin tonë drejt adoptimit dhe angazhimit të gjerë brenda hapësirës së aseteve dixhitale. Qëndroni në linjë për datën zyrtare të listimit, ku do të japim udhëzime tërësore se si të tregtojmë pa probleme Ice Në platformën MEXC.

Shënoni kalendarët tuaj për 28 shkurt në 11 AM UTC, kur tregtoni për Ice Do të fillojë në MEXC Exchange.

Së bashku, le të nisemi në këtë udhëtim emocionues drejt një të ardhmeje të decentralizuar, të fuqizuar nga Ice dhe të ushqyer nga pasioni dhe përkushtimi i komunitetit tonë të gjallë.


E ardhmja e decentralizuar

Social

2024 © Ice Labs. Pjesë e Leftclick.io grupi. Të gjitha të drejtat e rezervuara.

Ice Open Network nuk është i lidhur me Intercontinental Exchange Holdings, Inc.