Ekipi

Në ekranin e ekipit, ju mund të shihni statusin e anëtarëve të ekipit tuaj nga të dy nivelet Tier 1 dhe Tier 2, si dhe numrin e përgjithshëm të referimeve tuaja. Përveç kësaj, ju mund të shihni bilancin tuaj aktual, i cili përfshin të ardhurat tuaja të drejtpërdrejta dhe të piketuara, si dhe të ardhurat nga anëtarët tuaj të grupit 1 dhe Tier 2 ekipit. Bilanci përditësohet çdo orë. Përveç kësaj, mund të shihni aktivitetin aktual të check-in (minierave) të referimeve tuaja dhe t'i pingoni ato nga ky ekran.

Ne besojmë se fuqia e Ice Qëndron në fuqinë e popullit.

Një aspekt kyç i rritjes së adoptimit të një monedhe dixhitale është ndërtimi i besimit me pronarët dhe përdoruesit e saj, si dhe sigurimi i dobisë së saj si online ashtu edhe në botën reale. Disa njerëz mund të ndihen sikur e kanë humbur shansin e tyre për t'u përfshirë me kriptovaluta pasi nuk kanë filluar më herët, ndërsa të tjerë mund ta shohin minierat si tepër të shtrenjta dhe me energji intensive. Përveç kësaj, disa mund t'i shohin të gjitha kriptovalutat si të rrezikshme dhe të paqëndrueshme. Në përgjithësi, është e rëndësishme që një monedhë dixhitale të demonstrojë vlerën dhe besueshmërinë e saj në mënyrë që të fitojë pranim më të gjerë.

Ice Projekti është vërtet unik!

Me Ice, ju mund të minë me telefonin tuaj pa konsumuar asnjë nga burimet, të dhënat apo kapacitetin e përpunimit të telefonit tuaj. Nuk të shteron as bateria. Ky është një ndryshim i lojës për minierat e kriptos dhe ofron një nivel krejt të ri të arritshmërisë.

Statistikisht, bazuar në studimin e Dunbarit, çdo person ka mesatarisht 5 miq të ngushtë, 15 miq të ngushtë dhe 35 miq të mirë.

Ice është një projekt që synon të rikthejë fuqinë tek njerëzit. Rrjeti fokusohet në lidhjet sociale që ka secili prej përdoruesve tanë. Çdo përdorues nga Ice Rrjeti mund të ftojë dhe të krijojë mikro-komunitetin e vet dhe të fitojë bonuse mbi normën e tyre minerare për aktivitetin e tyre në rrjet.

Miqtë e përmendur nga ju janë Grupi 1 dhe ata që ju referohen nga miqtë tuaj janë Grupi 2 për ju.

Për çdo Nivel 1 dhe Tier 2 ju merrni 25% dhe 5% bonus në normën tuaj bazë të minierave.

Duke minuar së bashku, njëkohësisht, ju vërtetoni se i besoni njëri-tjetrit, dhe ky element i madh i besimit fuqizon rrjetin dhe kështu mundëson popullaritetin e Ice.

Lexo më shumë për minierat.

Secili prej jush do të shpërblehet me Ice!

Përveç normës së minierave në orë, ju do të merrni shumë shpërblime të tjera dhe shpërblime të bazuara në aktivitetin tuaj dhe mikro-komunitetin.

Lexo më shumë për shpërblimet.


E ardhmja e decentralizuar

Social

2024 © Ice Labs. Pjesë e Leftclick.io grupi. Të gjitha të drejtat e rezervuara.

Ice Open Network nuk është i lidhur me Intercontinental Exchange Holdings, Inc.