Kalo tek përmbajtja kryesore

⚠️ The Ice Minierat e rrjetit kanë marrë fund.

Tani po përqëndrohemi në rrjetën kryesore, që do të nisë në tetor 2024. Qëndro në linjë!

Ju mund të tregtoni Ice në OKX, KuCoin, Gate.io, MEXC, Bitget, Bitmart, Poloniex, BingX, Bitrue, PancakeSwap, dhe Uniswap.

Të dashur ☃️ snowmen!

Ne kemi një përditësim emocionues për ju – Ice Network tani është live në Product Hunt, faqja kryesore e internetit për zbulimin dhe lançimin e produkteve më novatore dhe më të fundit në hapësirën e teknologjisë!

Duke qenë në Product Hunt na vë në qendër të vëmendjes, dhe këtu kemi nevojë për ndihmën tuaj. Ju ftojmë, anëtarët tanë të çmuar të komunitetit, të vizitoni listën tonë të Gjuetisë së Produkteve dhe të lini një rishikim të ndershëm të përvojave tuaja me Ice Rrjeti.

Opinionet tuaja kanë rëndësi për ne dhe ato do të ndihmojnë në formësimin e së ardhmes së projektit tonë!

Product Hunt Link: https://www.producthunt.com/posts/ice-decentralizuar-future-1

 

Pse është e rëndësishme kjo?

Product Hunt është më shumë se vetëm një fushë lëshimi. Është një fushë beteje e inovacionit ku një komunitet i angazhuar dhe i ditur zbulon, dezinsekton dhe debaton projekte premtuese.

Kur një produkt bën mirë në Product Hunt, ai nuk fiton vetëm njohjen; Ajo gjithashtu fiton besueshmëri dhe besim.

Ky besim mund të ndihmojë një projekt të rrisë bazën e tij të përdoruesve, të tërheqë partnerë potencialë dhe t'ju japë më shumë vlerë!

Si komuniteti ynë, ju keni përjetuar vetë vlerën dhe potencialin e Ice Rrjeti. Ju e kuptoni misionin tonë për të bashkuar njerëzit dhe komunitetet, duke rimodeluar të ardhmen e financave dhe ndërveprimeve dixhitale nëpërmjet decentralizimit. Njohuritë tuaja janë jetësore për të ndarë vizionin tonë me komunitetin më të madh të Gjuetisë së Produkteve.

Jemi shumë të emocionuar për këtë hap tjetër në udhëtimin tonë, dhe nuk mund të kishim arritur këtu pa ty. Nëse keni qenë me ne që nga dita e parë apo thjesht jeni bashkuar me Ice Familja e rrjetit, ju jeni të rëndësishëm në kërkimin tonë për të rimaginuar botën dixhitale.

Mos harroni, Product Hunt nuk lejon të kërkoni upvotes. Por shqyrtimet tuaja të sinqerta dhe mendjehollëse, duke diskutuar se çfarë vlerësoni për atë që vlerësoni Ice Rrjeti dhe si mund të përmirësohemi, mund të bëjë të gjithë ndryshimin në shikueshmërinë e projektit tonë në platformë.

Vizitoni faqen tonë të Gjuetisë së Produkteve https://www.producthunt.com/posts/ice-decentralizuar-future-1 dhe të ndajnë përvojën tuaj me Ice Rrjeti.

 Bëhuni pjesë e historisë sonë ndërsa bëjmë hapat e mëposhtëm në këtë udhëtim të pabesueshëm.

Faleminderit për mbështetjen e vazhdueshme. Së bashku, le të bëjmë Ice Lidhni bisedën e Gjuetisë së Produkteve!