Pre-staking

Ngeunaan Staking

Staking crypto sarua jeung deposit duit di bank guna earn ganjaran pikeun deposit Anjeun. Upami kitu staking , pamaké utusan sajumlah nu tangtu Ice koin kana modél pamaréntahan blockchain, ngaleungitkeun token tina sirkulasi pikeun sababaraha waktos. Protokol jaringan blockchain ngonci koin investor, sami sareng kumaha artos disimpen di bank. Ieu nyayogikeun mangpaat pikeun investor sareng jaringan, ogé ngirangan suplai sirkulasi. Investor tiasa milih pre-stake maranéhanana Ice dumasar kana ganjaran maranéhna bakal nampa, nu ngagambarkeun kapercayaan maranéhanana dina proyék jeung earns aranjeunna ganjaran di balik.

Pre-Stake

Salila Fase 1 tina Ice proyék, pamaké boga kasempetan pikeun pre-stake maranéhanana Ice jeung ningkatkeun laju pertambangan maranéhanana nepi ka 250%. Éta bisa milih-di pikeun a staking periode nepi ka 5 taun, jeung leuwih panjang staking periode hasilna ganjaran luhur. Pamaké tiasa pre-stake perséntase kasaimbangan maranéhanana sarta ngan bisa ningkatkeun persentase ieu tanpa kamampuhan pikeun ngurangan eta. Ice staking Periode dimimitian nalika Fase 1 réngsé, aksés ka Mainnet dibuka, sareng pangguna ngalengkepan prosés KYC pikeun pariksa yén aranjeunna henteu nganggo akun palsu atanapi bot. Salila periode ieu, pre-stake pamaké bakal nampa staking ganjaran, nu bakal diaksés sakumaha aranjeunna sadia.

Contona

Alice boga 10.000 Ice dina kasaimbangan dirina, nu manehna earned ngaliwatan pertambangan jeung tim nya babaturan. Sanaos masih aya sapuluh bulan dugi ka transisi ka Mainnet, Alice nimbang-nimbang pikeun ningkatkeun tingkat pertambanganna ngaliwatan pre-stake prosés. Manehna percanten ka Ice proyék sareng mutuskeun pikeun ngalakukeun 5 taun pre-stake , committing ka 75% kasaimbangan dirina. Ieu ngakibatkeun bonus tambahan 150% kana laju pertambangan dirina. Alice ngabogaan kaunggulan signifikan sabab keur sapuluh bulan hareup pertambangan Ice (nepi ka transisi ka Mainnet), manehna bakal earn, sajaba ti laju pertambangan dasar sarta bonus poean, bonus pertambangan sejen 150%. Anggap tingkat pertambangan dasar nyaéta 16 Ice /jam jeung bonus pertambangan poean nyaeta 100% (sabab Alice pisan aktif dina jaringan), jadi salian laju pertambangan dasar 16 Ice / jam, anjeunna ogé nampi tambahan 16 Ice / jam ti bonus poean. Alice geus pre-staked 75% kasaimbangan dirina salila lima taun dina préparasi release Mainnet. Manehna oge bakal nguntungkeun tina a pre-stake bonus 187,5% tina laju pertambangan. Ieu ngandung harti yén Alice bakal nambang jumlahna aya 92 Ice / jam: 16 Ice / jam (laju pertambangan dasar) + 16 Ice / jam (bonus tina kagiatan sapopoé) + 60 Ice /jam ( pre-stake bonus 187,5% dina laju pertambangan dasar sareng bonus poean).

Tapi éta henteu sadayana!

Dina Mainnet, salila 5-taun staking jaman, Alice ogé bakal nguntungkeun tina jaringan staking ganjaran. Salaku conto, upami rata-rata APY pikeun période 5 taun nyaéta 15%, anjeunna bakal nampi ganjaran tambahan 75%, anu tiasa diaksés pas sayogi, anu mangrupikeun acara sapopoé.

Future Desentralisasi

Sosial

2024 © Ice Labs . Bagian tina Leftclick.io Grup. Sadaya hak disimpen.

Ice Open Network henteu aya hubunganana sareng Intercontinental Exchange Holdings, Inc.