Luncat ka eusi utama

Future Desentralisasi

ice tim
ice pesen wilujeng sumping

Ice mangrupikeun mata uang digital pang anyarna anu anjeun tiasa tambang gratis nganggo telepon anjeun

The Ice Proyék parantos dibayangkeun pikeun ngabalikeun kapercayaan kana aset digital sareng nganteurkeun rasa komunitas anu leres pikeun pangguna anu henteu gaduh sumber kauangan pikeun nambang Bitcoin atanapi ngan saukur telat pikeun lebet kana pertandingan.

Kusabab peluncuran anu luar biasa kami dina 7 Juli 2023, kami parantos ngahontal kamekaran anu teu acan kantos aya, kalayan langkung ti 3,500,000 pangguna ayeuna janten bagian tina Ice jaringan.

Tumuwuh anu teu kaampeuh

Ti Nol ka Jutaan

Kalawan babarengan, urang nuju ngawangun masa depan cerah, hiji milestone dina hiji waktu. Kasuksésan anjeun ngajalankeun misi kami pikeun aplikasi anu langkung saé sareng dunya desentralisasi.

Tumuwuh babarengan

Kasuksésan anjeun kasuksésan kami

Jelajahi dasar pangaweruh éksténsif kami pikeun ngagali kana jerona Ice . Panggihan wawasan ngeunaan misi urang, ékosistem, ékonomi, sareng seueur deui.

Basis Pangaweruh

The Ice Ensiklopedia

Reueus rengking Nr.1 on Produk Hunt

Rengking aplikasi mobile web3 pangsaéna di kelasna

Mata uang digital anjeun tiasa ditambang dina telepon anjeun

  • bebas pertambangan ngagunakeun telepon anjeun
  • euweuh sumberdaya atawa konsumsi batré
  • jaringan desentralisasi
  • sadia dina duanana Android sarta ios

Tambang Ice gratis.
Sadaya anu anjeun peryogikeun nyaéta uleman ti anggota anu dipercaya dina jaringan. Upami anjeun gaduh uleman anjeun tiasa ngaunduh aplikasi mobile di handap.

Rombongan nonoman ngarayakeun.

Ajak babaturan anjeun sareng ciptakeun komunitas mikro anjeun

Kusabab éta Ice jaringan dumasar kana kapercayaan, kami nyarankeun ngondang babaturan anjeun ku kituna anjeun sadayana tiasa ngarasakeun 25% bonus dina laju pertambangan dasar.

Tumuwuh komunitas mikro anjeun ngawangun kapercayaan dina jaringan, anu hartosna panghasilan anu langkung ageung pikeun sadayana.

Dipeunteun 5-béntang unggulan on TrustPilot

Kotektak ngaliwatan rébuan ulasan 5-béntang endah pisan.

Nangkeup masa depan desentralisasi ku manggihan Ice visi pikeun mainnet na

The Ice Open Network (ION) mangrupikeun inisiatif blockchain revolusioner anu dirancang pikeun ngatasi tangtangan sentralisasi sareng ngenalkeun solusi pikeun masalah privasi sareng kapamilikan data anu sumebar di lingkungan digital ayeuna.

Kami Ngawangun Yayasan Pikeun Masa Depan Desentralisasi

  • Idéntitas Digital Desentralisasi - IceID
  • Média Sosial Desentralisasi - IceConnect
  • Proksi Desentralisasi & Jaringan Pangiriman Kandungan - IceNet
  • Panyimpenan desentralisasi - IceVault
  • Database Desentralisasi - IceQuery

Métrik koin

Pasokan sirkulasi

6,558,033,769 ICE

Total Supply

21,150,537,435 ICE

Harga

$0.01228

Pasar Cap

$13,081,729

24h Volume Dagang

$5,026,275

Kolam Komunitas

Mainnet ganjaran kolam renang

Tim Kolam

Kolam DAO

Kolam Kas

Pertumbuhan Ekosistem sareng Kolam Inovasi

Leuwih jéntré ngeunaan Ékonomi koin dieu .

Organisasi Otonom desentralisasi

Kakuatan pikeun mutuskeun aya dina panangan anjeun.

Sadayana anu urang kembangkeun Ice open source & dikawasa ku Organisasi Otonom Desentralisasi (DAO).

Jalma ngawakilan Organisasi Otonom Desentralisasi

100% Open-Sumber

Miluan komunitas pamekar open-source kami anu ngembang gancang dina GitHub

GitHub

Twitter

Tetep nepi ka tanggal jeung tweets panganyarna kami sarta gabung komunitas urang dina Twitter

Twitter

Gabung kami dina

Patarosan anu sering ditaroskeun

Naon Ice sareng kumaha jalanna?

Ice mangrupakeun mata uang digital anyar nu bisa Anjeun tambang (atawa earn) tina sagala alat mobile.

Ice Jaringan dumasar kana komunitas kapercayaan anu dikirimkeun ku jumlah pangguna anu beuki seueur anu hoyong ngabuktikeun yén mata uang digital nahan nilai sareng tiasa dianggo dina sagala rupa pamakean.

Pamaké tiasa gabung dina Ice jaringan liwat uleman ti anggota anu aya pikeun ngamimitian earn & ngawangun komunitas mikro sorangan langsung.

Kumaha Ice earned?

Pikeun ngamimitian earning Ice , Anjeun kudu mariksa unggal 24 jam ku cara ngetok dina Ice tombol pikeun ngamimitian sési pertambangan harian anjeun.

Pertambangan sareng réréncangan anjeun tiasa ningkatkeun tingkat pertambangan (panghasilan) pikeun anjeun sareng tim anjeun.

Pikeun unggal babaturan anu cek dina waktos anu sareng anjeun, anjeun duanana nampi bonus 25% dina tingkat pertambangan anjeun (panghasilan).

Tingkat pertambangan dasar (panghasilan) dimimitian ti 16 Ice / h sarta diréduksi ku satengah (ngaliwatan acara halving) nalika ngahontal milestone munggaran. Baca leuwih seueur tentang halving .

Anu tiasa gabung Ice ?

Saha waé ti mana waé di dunya anu nganggo alat Android atanapi ios tiasa gabung Ice .

Prosés verifikasi KYC (Know Your Customer) lumangsung dina dua tahap. KYC Lengkah #1 merlukeun prosedur auténtikasi pangenalan raray, sedengkeun KYC Lengkah #2 ngamungkinkeun pamaké pikeun pariksa diri salaku manusa sarta némbongkeun pamahaman maranéhanana proyék ngaliwatan kuis 21-patarosan. Kuis dianggap suksés upami sahenteuna 18 jawaban anu leres disayogikeun. Pamaké gaduh tilu usaha pikeun lulus kuis dina jangka waktu dua minggu.

Naha mungkin pikeun kalibet dina pertambangan dina sababaraha alat?

Anjeun ngan bisa boga hiji alat nu kadaptar per jalma dina hiji waktu.

Upami dina prosés verifikasi (KYC - Nyaho Palanggan anjeun) kami ngaidentipikasi langkung ti hiji alat anu kadaptar pikeun idéntitas anu sami, ngan ukur alat anu kadaptar anu munggaran bakal dipertimbangkeun, sedengkeun akun anu sanés bakal dikonci.

Naon anu bisa kuring pigawé kalayan Ice ?

Fase 1 (7 Juli 2023 - 7 Oktober 2024) dikhususkeun pikeun akumulasi, dimana Ice anggota bakal tumuwuh komunitas mikro maranéhanana jeung milik (earn) Ice koin anu aranjeunna tiasa dianggo dimimitian ku fase salajengna .

Di Ice , kami komitmen pikeun nganteurkeun nilai sareng mangpaat pikeun komunitas urang. Dina Fase 1 proyék kami, kami bakal ngumumkeun sababaraha kasus panggunaan sareng aplikasi desentralisasi (dApps) anu bakal pinuh ngahijikeun sareng Ice . Kasus pamakean ieu sareng dApps bakal nawiskeun aplikasi dunya nyata pikeun anggota komunitas urang sareng ngabantosan nyoko kana koin urang.

Dina Fase 2 (7 Oktober 2024) Mainnet bakal dileupaskeun sareng anggota bakal tiasa nganggo Ice pikeun ngirim, narima, tukeur, atawa nyieun pangmayaran.

Langkung ti éta, kami nuju ngembangkeun solusi pikeun padagang pikeun ngahijikeun sareng nampi Ice kana toko ritel maranéhanana jeung toko e-commerce.

Langkung seueur kasus pamakean aya dina pamekaran ayeuna sareng bakal diumumkeun salami Fase 1.

Naha Ice boga nilai naon?

Ice bakal nampi nilai pasar na nalika Fase 1 bakal direngsekeun sareng koin bakal didaptarkeun dina bursa, dina Fase 2.

Nyaéta Ice scam a?

Ice mangrupikeun proyek anu serius kalayan tim langkung ti 20 insinyur senior, ahli sosiologi sareng ekonom anu parantos damel ti saprak Januari 2022.

Karya tim kami tiasa ditingali dina GitHub dina pendekatan anu transparan pisan.

Sajauh ieu, kami geus investasi jumlah considerable duit ngembang sarta Ngiring professional senior mumpuni.

Komitmen kami ka masarakat nyaéta pikeun terus ngembangkeun sadaya komponén ékosistem anu bakal ngadukung sareng masihan nilai pikeun proyék éta.

Kumaha carana Ice nyegah akun palsu?

Kami parantos nandatanganan kerjasama sareng Appdome , perusahaan kaamanan utama anu ngajagi aplikasi kami tina ancaman, serangan, panipuan mobile, pelanggaran kaamanan, malware mobile, curang sareng serangan sanésna kalayan gampang.

Pastikeun, kami henteu nampi akun palsu, bot atanapi ancaman anu sanés anu tiasa ngaganggu paripolah biasa aplikasi.

Naon anu béda utama antara Ice , Pi jeung Nyiruan?

Beda utama antara tilu proyék nyaéta modél pamaréntahan.

Ice ti outset ngadegkeun model governance dimana sakabeh pamaké boga kakuatan kaputusan dina arah jaringan evolves, dimana validators bakal geus disebarkeun kakuatan voting, sahingga Ngahindarkeun konsentrasi dina leungeun sababaraha validators badag. Panggihan leuwih di dieu .

Ice brings sababaraha elemen anyar kayaning Ketok sateuacanna , Slashing , Poé Pareum , kiamat , Bonus tambahan dumasar kana aktivitas sarta loba fitur anyar lianna.

Ice nempatkeun tekenan kana ngawangun mikro-komunitas sahingga ganjaran teu ukur pertambangan sakaligus kalawan jalma nu geus diondang kana jaringan tapi ogé pertambangan sakaligus kalawan babaturan babaturan anjeun, nyaéta pamaké Tier 2. Panggihan leuwih di dieu .

Naon total suplai Ice koin?

The total suplai tina Ice koin dumasar kana sababaraha faktor kawas total pamaké nu kadaptar, panambang online, halving acara, sarta bonus sahingga teu bisa dipikawanoh pikeun momen nepi ka Fase 1 teu mungkas.

Patarosan anu sering ditaroskeun