Prestasi

Apa sampeyan krungu bab prestasi bagean ing Ice aplikasi jaringan? Iki minangka cara sing nyenengake kanggo entuk ganjaran amarga ngrampungake sawetara tugas sing gampang sing mbantu sampeyan miwiti ing platform. Mangkene rincian 6 langkah sing kudu sampeyan lakoni kanggo mbukak kunci kabeh prestasi.

 

Langkah 1: Njaluk jeneng celukan sampeyan . Langkah pisanan kanggo miwiti ing Ice jaringan iku kanggo milih julukan. Iki bakal dadi pengenal unik sampeyan ing platform. Jeneng julukan uga bakal digunakake dening kanca-kanca minangka kode undhangan supaya bisa gabung karo tim sampeyan ing Ice jaringan. Sawise sampeyan milih jeneng celukan, sampeyan bisa nerusake menyang langkah sabanjure.

Langkah 2: Miwiti sesi check-in (penambangan) pisanan . Mining karo Ice prasaja lan langsung, ora mbutuhake peralatan khusus utawa keahlian teknis. Cukup mbukak app banjur tutul ing Ice tombol logo kanggo miwiti sesi check-in (mining).

Langkah 3: Setel gambar profil sampeyan . Gambar profil minangka bagéyan penting saka identitas ing Ice jaringan. Ngunggah foto bakal luwih gampang kanggo kanca-kanca kanggo ngenali sampeyan lan nyambung karo sampeyan ing platform. Cukup klik ing profil sampeyan lan pilih foto sing arep diunggah.

Langkah 4: Tindakake kita ing Twitter . Yen sampeyan pengin tetep munggah-kanggo-tanggal karo kabar paling anyar lan nganyari saka Ice jaringan, dadi manawa kanggo tindakake kita ing Twitter. Kita nuduhake kabeh warta paling anyar, nganyari, lan pengumuman penting ing kana.

Langkah 5: Gabung saluran Telegram kita. kita Telegram saluran iku cara liyane sing apik kanggo tetep nyambung karo Ice tim jaringan. Kanggo gabung kita ing Telegram gampang - cukup klik link ing app lan gabung.

Langkah 6: Ajak 5 kanca . Mbok prestasi paling penting ing Ice jaringan ngundang 5 kanca pisanan sampeyan. Iki minangka dhasar kanggo mbangun komunitas mikro ing platform kasebut. Kanthi ngundang kanca-kanca kanggo gabung ing Ice jaringan, sampeyan bakal bisa entuk ganjaran liyane, mbangun sambungan kuwat, lan tuwuh komunitas.

 

Kanthi ngrampungke kabeh 6 langkah, sampeyan bakal uga ing dalan kanggo mbangun ngarsane kuwat ing Ice jaringan. Lan minangka ganjaran kanggo prestasi, sampeyan bakal nampa bonus khusus saka Ice tim jaringan, sing padha karo Base Mining Rate * 150 .

Dadi apa sing nunggu? Miwiti ing Ice jaringan saiki lan miwiti entuk ganjaran kanggo prestasi sampeyan!


Masa Depan Desentralisasi

sosial

2024 © Ice Labs . Bagéyan saka Leftclick.io Group. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.

Ice Open Network ora afiliasi karo Intercontinental Exchange Holdings, Inc.