Lumpat menyang isi utama

Masa Depan Desentralisasi

ice tim
ice pesen sambutan

Ice minangka mata uang digital paling anyar sing bisa ditambang kanthi gratis nggunakake telpon

Ing Ice project wis mbayangno kanggo nggawa bali dateng ing aset digital lan ngirim raos bener masyarakat kanggo pangguna sing ora duwe sumber daya financial kanggo mine Bitcoin utawa mung kasep kanggo ngetik game.

Wiwit diluncurake sing luar biasa ing 7 Juli 2023, kita wis entuk wutah sing durung tau sadurunge, kanthi luwih saka 3,500,000 pangguna saiki dadi bagean saka Ice jaringan.

Wutah sing ora bisa diendheg

Saka Zero nganti yuta

Bebarengan, kita mbangun masa depan sing luwih cerah, siji-sijine tonggak sejarah. Sukses sampeyan mimpin misi kita kanggo aplikasi sing luwih apik lan jagad desentralisasi.

Tuwuh bebarengan

Sukses sampeyan sukses kita

Jelajahi basis kawruh ekstensif kita kanggo delve menyang ambane saka Ice . Temokake wawasan babagan misi, ekosistem, ekonomi, lan liya-liyane.

Pangkalan Pengetahuan

Ing Ice Ensiklopedia

Bangga Nr.1 ing Product Hunt

Rangking aplikasi seluler web3 paling apik ing kelase

Mata uang digital sing bisa ditambang ing telpon

  • pertambangan free nggunakake telpon
  • ora ana sumber daya utawa konsumsi baterei
  • jaringan desentralisasi
  • kasedhiya ing Android lan iOS

Mining Ice gratis.
Kabeh sing dibutuhake yaiku undhangan saka anggota jaringan sing dipercaya sing wis ana. Yen sampeyan duwe undhangan sampeyan bisa ngundhuh aplikasi seluler ing ngisor iki.

Rombongan wong enom sing ngrayakake.

Ajak kanca lan gawe komunitas mikro

Wiwit ing Ice jaringan adhedhasar dateng, disaranake ngundang kanca-kanca supaya sampeyan kabeh bisa seneng 25% bonus ing tingkat mining basa.

Tuwuh komunitas mikro sampeyan mbangun kapercayan ing saindenging jaringan, tegese penghasilan sing luwih dhuwur kanggo kabeh wong.

Dirating 5-star apik banget ing TrustPilot

Telusuri ewonan ulasan lintang 5 sing apik tenan.

Ngrangkul masa depan desentralisasi kanthi nemokake Ice sesanti kanggo mainnet sawijining

Ing Ice Open Network (ION) minangka inisiatif blockchain revolusioner sing dirancang kanggo ngatasi tantangan sentralisasi lan ngenalake solusi kanggo masalah privasi lan kepemilikan data sing nyebar ing lingkungan digital saiki.

Kita Nggawe Yayasan Kanggo Masa Depan Desentralisasi

  • Identitas Digital Terdesentralisasi - IceID
  • Media Sosial Terdesentralisasi - IceConnect
  • Jaringan Pangiriman Proksi & Konten Terdesentralisasi - IceNet
  • Panyimpenan Terdesentralisasi - IceVault
  • Database Terdesentralisasi - IceQuery

Metrik dhuwit recehan

Pasokan Sirkulasi

6,558,033,769 ICE

Total Pasokan

21,150,537,435 ICE

Rega

$0.01228

Pasar Kab

$13,081,729

Volume Dagang 24h

$5,026,275

Kolam Komunitas

Kolam Ganjaran Mainnet

Team Pool

Kolam DAO

Kolam Treasury

Kolam Pertumbuhan lan Inovasi Ekosistem

Sinau luwih lengkap babagan Ekonomi Coin kene .

Organisasi Otonom Desentralisasi

Kekuwatan kanggo mutusake ana ing tangan sampeyan.

Kabeh sing kita berkembang ing Ice punika open source & kontrol dening Decentralized Autonomous Organization (DAO).

Wong sing makili Organisasi Otonomi Desentralisasi

100% Open-Source

Gabung karo komunitas pangembang open-source sing berkembang kanthi cepet ing GitHub

GitHub

Twitter

Tetep gaul karo tweets paling anyar lan gabung karo komunitas kita ing Twitter

Twitter

Gabung ing

Pitakonan Paling Sering

Apa Ice lan carane iku bisa?

Ice minangka mata uang digital anyar sing bisa sampeyan tambang (utawa entuk) saka piranti seluler apa wae.

Ice jaringan adhedhasar komunitas kapercayan sing dikirimake dening akeh pangguna sing pengin mbuktekake yen mata uang digital nahan nilai lan bisa digunakake ing macem-macem kasus panggunaan.

Pangguna bisa gabung ing Ice jaringan liwat undhangan saka anggota sing wis ana kanggo miwiti entuk & mbangun komunitas mikro dhewe langsung.

Kepiye carane Ice entuk?

Kanggo miwiti entuk Ice , sampeyan kudu mriksa saben 24 jam kanthi nutul tombol Ice tombol kanggo miwiti sesi pertambangan saben dina.

Penambangan bebarengan karo kanca-kanca bisa ningkatake tingkat pertambangan (penghasilan) kanggo sampeyan lan tim.

Kanggo saben kanca sing mriksa ing wektu sing padha karo sampeyan, sampeyan bakal nampa bonus 25% ing tingkat pertambangan (penghasilan).

Tarif base mining (earning) diwiwiti saka 16 Ice / h lan suda setengah (liwat acara halving) nalika tekan tonggak sejarah pisanan. Waca liyane babagan setengah .

Sapa sing bisa melu Ice ?

Sapa wae saka ngendi wae ing donya sing duwe piranti Android utawa iOS bisa gabung Ice .

Proses verifikasi KYC (Ngerti Pelanggan Sampeyan) mbukak ing rong tahap. Langkah KYC #1 mbutuhake prosedur otentikasi pangenalan pasuryan, dene KYC Langkah #2 ngidini pangguna kanggo verifikasi awake dhewe minangka manungsa lan nuduhake pangerten babagan proyek kasebut liwat kuis 21 pitakonan. Kuis kasebut dianggep sukses yen paling ora ana 18 jawaban sing bener. Pangguna duwe telung upaya kanggo lulus kuis sajrone rong minggu.

Apa bisa melu pertambangan ing pirang-pirang piranti?

Sampeyan mung bisa duwe siji piranti kadhaptar saben wong ing wektu.

Yen ing proses verifikasi (KYC - Ngerti Pelanggan) kita ngenali luwih saka siji piranti sing kadhaptar kanggo identitas sing padha, mung piranti sing kadhaptar pisanan sing bakal dianggep, dene akun liyane bakal dikunci.

Aku bisa apa karo Ice ?

Fase 1 (7 Juli 2023 - 7 Oktober 2024) darmabakti kanggo akumulasi, ing ngendi Ice anggota bakal tuwuh komunitas mikro lan tambang (entuk) Ice dhuwit recehan sing bisa digunakake wiwit karo phase sabanjuré .

Ing Ice , kita setya menehi nilai lan sarana kanggo komunitas kita. Ing Fase 1 proyek kita, kita bakal ngumumake sawetara kasus panggunaan lan aplikasi desentralisasi (dApps) sing bakal diintegrasi kanthi lengkap karo Ice . Kasus panggunaan lan dApps iki bakal nawakake aplikasi nyata kanggo anggota komunitas kita lan mbantu nyurung adopsi koin kita.

Ing Fase 2 (7 Oktober 2024) Mainnet bakal dirilis lan anggota bakal bisa nggunakake Ice kanggo ngirim, nampa, ijol-ijolan, utawa nggawe pembayaran.

Luwih saka iku, kita ngembangake solusi kanggo para pedagang kanggo nggabungake lan nampa Ice menyang toko eceran lan toko e-commerce.

Kasus panggunaan liyane saiki lagi dikembangake lan bakal diumumake sajrone Tahap 1.

Apa Ice duwe nilai?

Ice bakal nampa nilai pasar nalika Tahap 1 bakal dirampungake lan koin kasebut bakal didaftar ing ijol-ijolan, ing Tahap 2.

Is Ice penipuan?

Ice minangka proyek serius kanthi tim luwih saka 20 insinyur senior, sosiolog lan ahli ekonomi sing wis digarap wiwit Januari 2022.

Karya tim kita bisa dideleng ing GitHub kanthi pendekatan sing transparan.

Nganti saiki, kita wis nandur modal akeh dhuwit kanggo ngembangake lan nyewa profesional senior sing berkualitas.

Komitmen kita marang komunitas yaiku terus ngembangake kabeh komponen ekosistem sing bakal nyengkuyung lan menehi nilai kanggo proyek kasebut.

Carane ora Ice nyegah akun palsu?

Kita wis mlebu kemitraan karo Appdome , perusahaan keamanan terkemuka sing nglindhungi aplikasi kita saka ancaman, serangan, penipuan seluler, pelanggaran keamanan, malware seluler, ngapusi lan serangan liyane kanthi gampang.

Tenang, kita ora nampa akun palsu, bot utawa ancaman liyane sing bisa ngganggu prilaku biasa app.

Apa sing beda utama antarane Ice , Pi lan tawon?

Bentenane utama ing antarane telung proyek kasebut yaiku model pemerintahan.

Ice saka awal netepake model governance ngendi kabeh pangguna duwe daya kaputusan ing arah jaringan berkembang, ngendi validators bakal mbagekke daya voting, saéngga ngindari konsentrasi ing tangan saka sawetara validators gedhe. Temokake luwih akeh ing kene .

Ice ndadekke sawetara unsur anyar kayata Tutul ing Advance , Slashing , Day Off , Wunguné , Bonus tambahan adhedhasar kegiatan lan akeh fitur anyar liyane.

Ice nempatno emphasis ing mbangun mikro-komunitas lan mulane ganjaran ora mung mining bebarengan karo sing wis diundang menyang jaringan nanging uga mining bebarengan karo kanca kanca, IE Tier 2 kedhaftar. Temokake luwih akeh ing kene .

Apa total pasokan saka Ice dhuwit recehan?

Total pasokan saka Ice dhuwit recehan adhedhasar macem-macem faktor kaya pangguna pangguna sing wis kadhaptar, penambang online, acara halving, lan bonus lan mulane ora bisa dingerteni saiki nganti Fase 1 ora rampung.

Pitakonan Paling Sering