ION ID
ION Liberty
Ndërveprueshmëria ION
Kasaforta ION
ION Speed
ION Connect
Fuqizimi i decentralizimit

Ice Open Network Startup Program

Përshpejtoni sipërmarrjen tuaj me Programin tonë të Startup-it. Shfrytëzoni rrjetin tonë të gjerë të përdoruesve dhe teknologjinë pioniere për të zgjeruar projektin tuaj, duke shfrytëzuar ekosistemin tonë të sigurt dhe dinamik të besuar nga miliona njerëz.

Besuar nga 9,000,000+ përdorues në të gjithë botën.

Të besuara nga shkëmbimet kryesore globale

Miliona përdorues dhe teknologji novatore të minierave presin idenë tuaj vizionare.

Ngrini projektin tuaj me programin tonë të startup-it. Ndërtoni dhe zhvilloni projektin tuaj në Ice Ekosistemi i Rrjetit të Hapur (ION) dhe përfitojnë nga ekspertiza jonë, teknologjia tap-to-mine, dhe aksesi në një nga komunitetet më të mëdha të kriptos.

Të besuarit e më shumë se 9 milionë përdoruesve

Ky rrjet i gjerë pasqyron shtrirjen tonë në rritje dhe përdoruesit e besimit vendosin në aftësitë tona. Së bashku, ne po ndërtojmë një ekosistem mbështetës për aplikacionet e decentralizuara dhe ndërveprimet dixhitale.
9

PËRDORUESIT

Lidhuni me një rrjet global entuziastësh blockchain

Ne përqafojmë mundësitë e pafundme të çdo projekti

Në ekosistemin tonë të gjallë, ne festojmë diversitetin dhe novacionin. Dyert tona janë shumë të hapura për idetë pioniere përtej listës, duke u dhënë fuqi krijuesve dhe vizionarëve të eksplorojnë një territor të pashkelur brenda komunitetit tonë mbështetës.

Lidhja e menjëhershme me miliona përdorues

Imagjinoni ndikimin e mundshëm të përgjimit në një rrjet përdoruesish të gatshëm, ku projekti juaj mund të lulëzojë dhe të angazhohet me miliona përdorues që janë të apasionuar pas teknologjisë blockchain dhe inovacionit.

Duke u bërë pjesë e Ice Open Network (ION), ju nuk jeni vetëm duke nisur një projekt; Ju jeni duke vendosur terrenin për rritje të shpejtë, duke bërë shenjën tuaj në botën e kriptos që nga dita e parë.

Nga startup në sukses

Në vetëm dy vjet, Ice Open Network (ION) ka krijuar një infrastrukturë me performancë të lartë dhe me burim të hapur. Aplikacioni ynë funksionon pa probleme dhe shkallëzohet pa mundim për qindra miliona përdorues.

Bashkohu Ice Open Network, dhe ju do të fitoni qasje të drejtpërdrejtë dhe të lirë në këtë infrastrukturë shumë të shkallëzuar dhe teknologjinë tonë të gatshme për treg tap-to-mine, duke ju mundësuar të përqëndroheni vetëm në përsosjen e produktit tuaj.

Pyetje që bëhen shpesh

Cilat janë kërkesat për t'u bashkuar me Programin e Startup-it?

Për t'u bërë pjesë e Ice Ekosistemi i rrjetit të hapur, ju duhet të keni një projekt ekzistues ose të ri që është i gatshëm të zhvillohet brenda ekosistemit tonë.

Cili është mekanizmi për integrimin e projektit tonë në ekosistemin ION?

Për të filluar, ju do të krijoni një shenjë për projektin tuaj në Ice Open Network (ION) dhe përshtat një ekonomi tap-to-mine. Kjo përfshin integrimin e projektit tuaj në aplikacionin tonë, ku ju do të keni akses në një bazë të gjerë përdoruesish. Ne japim udhëzime dhe mbështetje gjatë gjithë këtij procesi.

A ka ndonjë kosto të lidhur me bashkimin Ice?

Ice Mbulon kostot e infrastrukturës dhe integrimit, duke ju lejuar të përqendroheni vetëm në zhvillimin e produktit apo idesë suaj. Ne jemi të angazhuar për të mbështetur rritjen e projektit tuaj.

Çfarë avantazhesh bën Ice Të ofrojmë projekte që bashkohen me ekosistemin?

Ice Ofron qasje të menjëhershme për miliona përdorues që nga dita e parë. Përveç kësaj, ju do të përfitoni nga infrastruktura jonë me performancë të lartë, duke siguruar një përvojë të qetë të përdoruesit dhe kapacitetin për të shkallëzuar në mënyrë efektive.

Si të futem në IceBaza e përdoruesve të milionave që nga fillimi?

Pas integrimit, projekti juaj do të lidhet në mënyrë transparente me rrjetin tonë të përdoruesve, duke ju ofruar akses të menjëhershëm në një audiencë të larmishme. Kjo ju lejon të goditni vrapimin në tokë dhe të fitoni njohje me shpejtësi.

A mund të mbështetem në mbështetjen dhe shkallëzimin e vazhdueshëm me Ice Rrjet i hapur?

Ice Open Network është i angazhuar për të mbështetur udhëtimin e rritjes së projektit tuaj. Ne vazhdojmë të investojmë në infrastrukturën me performancë të lartë dhe bazën tonë në rritje të përdoruesve, duke siguruar që ju të keni burimet që ju nevojiten për të pasur sukses dhe për të shkallëzuar projektin tuaj.