Peré

Unggal pamaké anu mariksa-in ku cara ngetok dina Ice tombol logo consecutively pikeun sababaraha poé bakal nguntungkeun tina hiji atawa leuwih Poé (e) Pareum. Salila poé libur, sanajan pamaké teu bisa ngetok tombol check-in (pertambangan) dina aplikasi, anjeunna bakal dianggap online otomatis, sarta dinten pertambangan pinuh bakal dicokot kana rekening. Lamun anjeun tambang consecutively salila genep poé, anjeun bakal ngumpulkeun hiji poé libur. Tur upami Anjeun salah pertambangan consecutively salila 30 poé, anjeun meunang lima poé libur. Kiridit poéan bakal ngumpulkeun, sareng anjeun tiasa dianggo iraha waé anjeun hoyong salami Fase 1.

Poé pareum diaktipkeun sacara otomatis saatos jam mimiti teu aktip.

Upami anjeun gaduh langkung seueur dinten pareum, aranjeunna bakal diaktipkeun unggal dinten dina jam mimiti teu aktip dugi ka sadaya Poé Pareum anu dikumpulkeun ku anjeun dikonsumsi.

Ati-ati!

Saatos Anjeun nganggo sadaya poé off on akun anjeun, periode inactivity na slashing baris dimimitian!
Naon slashing ?

Lamun leuwih ti tujuh poe geus kaliwat saprak sési pertambangan panungtungan anjeun, anjeun tiasa resurrect tur malikkeun sagala koin slashed Anjeun.
Naon ari kebangkitan?

Nengetan status tina Ice tombol logo sanajan anjeun dina poé libur!

Anjeun earning Ice ayeuna, sanajan anjeun dina poé libur Anjeun

Balikan deui sési pertambangan anu sayogi (sanggeus 12 jam mimiti sési pertambangan ayeuna)

sési poé libur anjeun bakal kadaluwarsa pas!


Future Desentralisasi

Sosial

2024 © Ice Labs . Bagian tina Leftclick.io Grup. Sadaya hak disimpen.

Ice Open Network henteu aya hubunganana sareng Intercontinental Exchange Holdings, Inc.