Changelog

🗓️ 1 Februari 2024

 

🔄 Nganyari pra- staking
Saiki sampeyan bisa mbusak pra- staking wektu lan alokasi, utawa sampeyan bisa nganyari menyang nilai sing luwih murah.

🐞 Kita uga ndandani sawetara kewan omo sing ditemokake bubar.

🗓️ 18 Januari 2024

📝 Ngenalake Kuis
Kanggo pangguna sing ora bisa verifikasi akun nggunakake akun X ing KYC Langkah #2, dina iki kita ngenalake Quiz kanggo verifikasi kawruh. Ana total 21 pitakonan lan sampeyan kudu mangsuli paling ora 18 pitakonan kanthi bener supaya bisa lulus kuis lan diverifikasi.

🐞 Kita uga ndandani sawetara kewan omo sing ditemokake bubar.

🗓️ 16 Januari 2024

⭐️ Siapke dhaptar Ice ing OKX
Sampeyan saiki bisa nggunakake alamat OKX Exchange BNB Smart Chain kanggo ngindhari biaya gas. Yen OKX ora kasedhiya ing negara sampeyan, sampeyan bisa nggunakake dompet kustodian dhewe kayata MetaMask utawa Trust Wallet.

🐞 Kita uga ndandani sawetara kewan omo sing ditemokake bubar.

🗓️ 13 Januari 2024

📧 Ngenalake migrasi email
Kabeh akun sing digawe nganggo nomer telpon sing ngrampungake Otentikasi Pasuryan saiki bisa nyambungake alamat email kanggo ngakses akun kasebut. Sampeyan bisa nindakake iki kanthi ngetik nomer telpon ing layar login lan tindakake proses ngubungake email kanthi ngonfirmasi identitas sampeyan.

🐞 Kita uga ndandani sawetara kewan omo sing ditemokake bubar.

🗓️ 4 Januari 2024

🔄 Pengalaman distribusi sing luwih apik 
Kanggo nambah proses distribusi saben wulan, kita wis ngalih menyang BNB Smart Chain. Alamat Ethereum sampeyan wis kompatibel karo BNB Smart Chain lan ora ana owah-owahan ing sisih sampeyan.

📊 Kaca statistik anyar
Kita wis nganyari kaca statistik kanthi statistik anyar babagan total dhuwit recehan lan wutah pangguna.

🐞 Kita uga ndandani sawetara kewan omo sing ditemokake bubar.

🗓️ 6 Desember 2023 

💙 Ngenalake Verifikasi Sosial
Sampeyan saiki bisa entuk akses langsung menyang Distribusi Ethereum kanthi verifikasi akun Twitter sampeyan ing Ice ekosistem

📝 Owahi alamat Ethereum sampeyan kanthi luwih gampang
Saka homepage sampeyan, saiki sampeyan bisa nganyari utawa mbusak alamat Ethereum ERC-20

🗣️ Melu komunitas kita ing Reddit
Gabung karo obrolan, takon, lan jelajahi diskusi sing menarik Ice pertambangan, fitur, lan liya-liyane.

🐞 Kita uga ndandani sawetara kewan omo sing ditemokake bubar.

🗓️ 30 November 2023

⭐️ Siapke distribusi Ethereum sing bakal teka
Sampeyan saiki bisa nambah alamat ERC-20 ing homepage, minangka persiapan kanggo distribusi Ethereum sing bakal teka.

🗓️ Nganyari setengah
Kita pindhah menyang pendekatan tanggal tetep kanggo halving ing mangsa ngarep, njamin distribusi sing luwih bisa diprediksi lan terstruktur.

💡 Sinau luwih lengkap babagan visi kita ing Ice
Saiki sampeyan bisa ngakses video presentasi aplikasi whitepaper lan mainnet kanthi gampang saka homepage.

🐞 Kita uga ndandani sawetara kewan omo sing ditemokake bubar.

🗓️ 22 November 2023

🤳 Pengalaman KYC sing luwih apik
Kita wis ngrungokake tanggapan sampeyan lan nggawe dandan sing apik babagan proses KYC Step #1. Sawise diluncurake maneh, sampeyan kudu ngliwati KYC maneh kanggo njamin standar keamanan sing paling dhuwur.

🐞 Kita uga ndandani sawetara kewan omo sing ditemokake bubar.

🗓️ 13 Oktober 2023 

KYC saiki kasedhiya
Enteni wis rampung! Sampeyan saiki bisa miwiti verifikasi identitas ing app kanthi ngetutake Langkah KYC.

🤳 Pengalaman pertambangan sing luwih aman
Sampeyan takon, kita ngrungokake. Kanggo pengalaman sing lancar, kita nambahake otentikasi pasuryan nalika pertambangan. Iki mbantu komunitas nglawan bot lan pamilik multi-akun.

⭐️ Ngenalke basa RTL
Aplikasi saiki uga kasedhiya ing basa Arab, Ibrani, Persia lan Urdu.

🗣️ Fitur PING anyar
Saiki sampeyan bisa ping kabeh kanca Tier 1 bebarengan. Cukup tutul tombol Ping lan app bakal miwiti ping kabeh kanca sing saiki ora pertambangan.

👀 Alur privasi sing luwih apik
Saiki luwih gampang milih data apa sing bakal didhelikake saka publik. Cukup menyang Setelan -> Privasi lan walkthrough bakal nuntun sampeyan liwat kabeh aliran.

💡 Tambah penghasilan sampeyan kanthi gampang
Kita ngenalake Creative Ice perpustakaan ing app, supaya sampeyan bisa kanthi gampang entuk wawasan lan sinau liyane babagan carane sampeyan bisa ngedongkrak penghasilan. Sampeyan bisa nemokake ing menu ngarep -> Tips.

🛠️ SMS undangan saiki kerja
Kita ndandani bug sing ora ngidini ngundang wong liwat SMS.

🐞 Kita uga ndandani sawetara kewan omo sing ditemokake bubar.

 🗓️ 26 Juli 2023 

⭐️ Ngenalke basa anyar
Saiki app uga kasedhiya ing basa Romania, Yunani, Bulgaria, Ceko, Spanyol, Prancis, Hungaria, Jepang, Korea, Melayu, Norwegia, Portugis, Telugu, Ukrainia, Slovak, Slovenia, Swedia, Kannada, Turki, Punjabi, Rusia, Tradisional Cina, Afrikaans lan Amharic.

👥 Deleng wawasan tim
Sampeyan saiki bisa ndeleng pinten pitunjuk Tier 1 lan Tier 2 saben pangguna kanthi mbukak profil lan nutul lambang info ing jejere total pitunjuk ing header.

Fitur auto-referral anyar
Saiki luwih gampang ngajak kanca-kanca dadi bagian saka komunitas sampeyan. Saben sampeyan bakal nuduhake link undhangan karo wong-wong mau, app bakal kanthi otomatis nyetel kode undhangan, supaya sampeyan bisa mesthekake yen bakal dadi bagéan saka tim.

🐞 Kita uga ndandani sawetara kewan omo sing ditemokake bubar.

🗓️ 16 Juli 2023

🐞 Kita ndandani sawetara kewan omo sing ditemokake bubar.

🗓️ 5 Juli 2023

⭐️ Ngenalke dhukungan multi-basa
Saiki app kasedhiya ing Cina Sederhana, Jerman, Hindi, Azerbaijan, Gujarati, Indonesia, Italia, Marathi, Polandia, Thai, Vietnam lan Bengali. Basa liyane bakal teka!

📱 Aplikasi versi web ringan anyar
Saiki kita wis ngeculake versi web app kanggo seluler, kasedhiya ing app. ice .io . Iki bisa digunakake dening pangguna iOS nganti app disetujoni ing App Store.

🔑 Registrasi saiki kasedhiya ing China lan negara liya
Kabeh pangguna Android saiki bisa ndhaftar ing Ice , kalebu pangguna saka China lan negara liya sing ora kasedhiya layanan Google.

🐞 Kita uga ndandani sawetara kewan omo sing ditemokake bubar.


Masa Depan Desentralisasi

sosial

2024 © Ice Labs . Bagéyan saka Leftclick.io Group. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.

Ice Open Network ora afiliasi karo Intercontinental Exchange Holdings, Inc.