Kalo tek përmbajtja kryesore

Lajme emocionuese janë në horizont për Ice Entuziastë! Jemi të emocionuar të njoftojmë se Ice Do të listohet në shkëmbimin e njohur OKX, duke shënuar një piketë të rëndësishme në udhëtimin e projektit tonë. Tregtimi i spoteve është planifikuar të nisë më 19 janar 2024, në orën 10:00 UTC. Kjo listë nuk është vetëm një ngjarje e rëndësishme; Kjo do të thotë një moment kritik në ICERruga drejt njohjes më të madhe, likuiditetit dhe miratimit të gjerë.

Procesi i shpërndarjes

Për të siguruar një proces të drejtë dhe të barabartë të shpërndarjes, ne kemi përshkruar kërkesat specifike për përdoruesit për të marrë ICE Monedha. Të jetë i pranueshëm për Ice Shpërndarja e monedhave, përdoruesit duhet të plotësojnë kriteret e mëposhtme:

  1. Bilanci minimal: Përdoruesit duhet të mbajnë një bilanc minimal prej 1,000 Ice Në dispozicion në llogaritë e tyre.
  2. Verifikimi i KYC: KyC Hapi #1 dhe KYC Hapi #2 verifikimi është i detyrueshëm.
  3. BNB Smart Chain Adresa: Përdoruesit duhet të kenë vendosur një adresë BNB Smart Chain (BSC) në llogaritë e tyre.
  4. Sesioni i Minierave Aktive: Përdoruesit duhet të kenë një sesion aktiv minierash për të marrë pjesë në shpërndarje.

Ice Monedhat e shpërndara do të kufizohen në ato që nuk janë të para-piketuara dhe ato të fituara nëpërmjet referimit që plotësojnë edhe kriteret e pranueshmërisë të përmendura më sipër. Shpërndarja e BNB Smart Chain do të bëhet çdo muaj deri në nisjen e mainnet, duke siguruar shpërblime të qëndrueshme për komunitetin tonë besnik.

Datat e rëndësishme

Për t'ju mbajtur të informuar, ja datat vendimtare edhe një herë:

  • Shpërndarja e parë është planifikuar për më 17 janar 2024.
  • Tregtimi i spoteve fillon më 19 janar 2024, në orën 10:00 UTC.

🚨 Ne u rekomandojmë fuqimisht përdoruesve të lidhin adresat e tyre BNB Smart Chain nga OKX Exchange me llogaritë e tyre, duke bërë të mundur transaksione të paarritshme dhe duke shmangur tarifat e panevojshme të gazit.

Nëse nuk keni ende një llogari OKX, ne ju kemi mbuluar me një lidhje ekskluzive regjistrimi dhe një tutorial për ta bërë procesin pa mundim.

Përmirësimi i ekosistemit

Në angazhimin tonë të palëkundur ndaj Ice Komuniteti, ne kemi prezantuar dy pishina të reja shpërndarjeje: Pishinën e Thesarit dhe Pishinën e Inovacionit dhe Rritjes së Ekosistemit. Këto shtesa janë projektuar për të forcuar vitalitetin afatgjatë të ekosistemit tonë, dhe ju mund të gjeni detaje të plota rreth tyre në faqen tonë Coin Economics .

Rreth OKX

OKX është një shkëmbim i njohur kriptomonedhash i njohur për sigurinë e tij të fuqishme, ndërfaqen miqësore me përdoruesit dhe gamën e gjerë të çifteve tregtare. Ky partneritet sjell ekspozim të shtuar dhe likuiditet në Ice monedhë, duke forcuar praninë e saj në treg.

Përfundimi

Si Ice Sipërmarrjet e monedhave në OKX, ne nuk jemi vetëm duke festuar një listë; Po shënojmë një moment vendimtar në evolucionin e projektit tonë. Kemi bërë një rrugë të gjatë, dhe ky është vetëm fillimi. E ardhmja ka mundësi të pafundme për IceDhe ne jemi të ngazëllyer për të vazhduar këtë udhëtim me ju. Faleminderit për mbështetjen tuaj të palëkundur, dhe së bashku, ne do të arrijmë sukses edhe më të madh!