bonus

Sistem bonus dirancang pikeun ganjaran aktivitas anjeun sarta kapercayaan dina jaringan.

Bonus Pertambangan

Unggal waktos Anjeun pariksa-in ku cara ngetok dina Ice tombol logo bareng jeung babaturan golongan 1, anjeun duanana meunang bonus pertambangan 25%, sarta nalika anjeun pertambangan sakaligus kalawan anggota golongan 2, anjeun duanana meunang 5% bonus pertambangan.

conto:

Upami anjeun nambang sakaligus sareng 3 réncang Tier 1 sareng 5 anggota Tier 2, anjeun bakal nampi bonus pertambangan 3 x 25% = 75% pikeun Tier 1 sareng bonus pertambangan 5 x 5% = 25% pikeun Tier 2 kalayan a total bonus pertambangan 100% (75% + 25%).

Upami tingkat pertambangan 16 Ice /h sareng bonus pertambangan anjeun 100%, anjeun bakal ditambang kalayan 32 Ice /h.

Sajaba ti bonus pertambangan, kami geus disiapkeun loba bonus kejutan séjén pikeun anjeun.

Bonus tambahan

Beuki sustained aktivitas anjeun dina jaringan nyaeta, beuki ganjaran anjeun bakal nampa.

 Contoh Kagiatan:

    • Kagiatan dina App.
    • Uninterrupted runtuyan pertambangan.
    • Pariksa warta sareng pengumuman dina aplikasi.

Ampir unggal poé, bonus tambahan ditawarkeun. Nalika bonus nu sadia, sadaya pamaké bakal nampa hiji push atawa iber email antara jam 10:00 jeung 20:00, mere nyaho yén maranéhna bisa ngaku bonus. Pamaké gaduh sajam ti waktos aranjeunna nampi béwara pikeun ngaku bonus. Upami aranjeunna log in dina 15 menit saatos nampi béwara, aranjeunna bakal nampi bonus pinuh.

Sanggeus unggal 15 menit, bonus diréduksi ku 25%, ku kituna dina kuartal panungtungan sajam, ngan 25% tina bonus bakal dileler.

Pamaké anu henteu ngaku bonus dina sajam saatos nampi béwara moal tiasa ngaku bonus pikeun dinten éta.

Bonus tambahan boga periode validitas 24-jam. Upami bonus anyar dipasihkeun sareng diklaim sateuacan anu ayeuna kadaluwarsa, bonus sateuacana bakal direset sareng anu énggal bakal ngamimitian periode validitas 24 jam na.

Aya ogé poé nalika bonus teu dileler atawa poé nalika nilai bonus ieu supplemented.

Pre-Stake bonus

Upami anjeun milih Pre-Stake salila 1 ka 5 taun sanggeus peluncuran Mainnet, lajeng kaputusan anjeun bakal diganjar langsung.

Ti dinten anjeun nyandak kaputusan dugi ka ahir Fase 1 sareng asup ka Mainnet, anjeun bakal nguntungkeun tina a pre-stake bonus.

bonus ieu dibikeun ka laju pertambangan Anjeun.

Baca leuwih seueur tentang pra- staking


Future Desentralisasi

Sosial

2024 © Ice Labs . Bagian tina Leftclick.io Grup. Sadaya hak disimpen.

Ice Open Network henteu aya hubunganana sareng Intercontinental Exchange Holdings, Inc.