Bonuse

Sistemi i bonusit është projektuar për të shpërblyer aktivitetin tuaj dhe besimin në rrjet.

Shpërblimet e minierave

Sa herë që regjistrohesh duke e përgjuar Ice Logo button së bashku me një mik tier 1, ju të dy merrni një bonus minierash prej 25%, dhe kur ju jeni minierave njëkohësisht me një anëtar tier 2, ju të dy merrni një bonus 5% minierave.

Shembull:

Nëse jeni miniera njëkohësisht me 3 miqtë Tier 1 dhe 5 anëtarët e Nivelit 2, atëherë ju do të merrni një 3 x 25% = 75% bonus minierash për Tier 1 dhe një 5 x 5% = 25% bonus minierash për Tier 2 me një bonus total të minierave prej 100% (75% + 25%).

Nëse niveli i minierave është 16 Ice/h dhe bonusi juaj minerar është 100%, ju do të jeni miniera me 32 Ice/h.

Përveç shpërblimeve të minierave, ne kemi përgatitur shumë shpërblime të tjera surprizë për ju.

Shpërblime të tjera

Sa më i qëndrueshëm të jetë aktiviteti yt në rrjet, aq më shumë shpërblime do të marrësh.

 Aktivitetet Shembull:

    • Aktiviteti në app.
    • Sekuenca të pandërprera të minierave.
    • Kontrolloni lajmet dhe njoftimet në app.

Pothuajse çdo ditë ofrohen shpërblime shtesë. Kur bonuset janë në dispozicion, të gjithë përdoruesit do të marrin një njoftim push ose email midis orëve 10:00 dhe 20:00, duke u bërë të ditur atyre se ata mund të pretendojnë bonusin. Përdoruesit kanë një orë nga koha kur marrin njoftimin për të kërkuar bonusin. Nëse ata futen brenda 15 minutave nga marrja e njoftimit, ata do të marrin bonusin e plotë.

Pas çdo 15 minutash, bonusi reduktohet me 25%, kështu që në tremujorin e fundit të një ore, vetëm 25% e bonusit do të jepet.

Përdoruesit që nuk pretendojnë bonusin brenda një ore nga marrja e njoftimit nuk do të jenë në gjendje të kërkojnë bonusin për atë ditë.

Bonusi shtesë ka një periudhë vlefshmërie prej 24 orësh. Në qoftë se një bonus i ri jepet dhe pretendohet përpara se të skadojë i tanishëm, bonusi i mëparshëm do të rivendoset dhe i riu do të nisë periudhën e vlefshmërisë së tij 24-orëshe.

Mund të ketë edhe ditë kur shpërblimet nuk jepen ose ditë kur vlera e shpërblimeve plotësohet.

Pre-Stake Bonuse

Nëse zgjedh të Pre-Stake për 1 deri në 5 vjet pas lëshimit të Mainnet, atëherë vendimi juaj do të shpërblehet menjëherë.

Që nga dita që keni marrë vendimin deri në fund të fazës 1 dhe duke hyrë në Mainnet, ju do të përfitoni nga një pre-stake Bonus.

Ky bonus është dhënë për normën tuaj të minierave.

Lexo më shumë për para-staking


E ardhmja e decentralizuar

Social

2024 © Ice Labs. Pjesë e Leftclick.io grupi. Të gjitha të drejtat e rezervuara.

Ice Open Network nuk është i lidhur me Intercontinental Exchange Holdings, Inc.