Kalo tek përmbajtja kryesore

⚠️ The Ice Minierat e rrjetit kanë marrë fund.

Tani po përqëndrohemi në rrjetën kryesore, që do të nisë në tetor 2024. Qëndro në linjë!

Ju mund të tregtoni Ice në OKX, KuCoin, Gate.io, MEXC, Bitget, Bitmart, Poloniex, BingX, Bitrue, PancakeSwap, dhe Uniswap.

The Ice Aplikacioni është vendosur të dalë paraprakisht në Play Store para nisjes zyrtare. Ajo u jep përdoruesve një mundësi ekskluzive për të ndërtuar mikro-komunitetet e tyre, për të testuar veçoritë e aplikacionit dhe për të na ndihmuar të identifikojmë dhe zgjidhim çdo bug potencial përpara nisjes zyrtare, e cila do të shpallet më vonë.

 

Pse të marrim pjesë në para-lëshimin?

NDËRTIMI I MIKRO-KOMUNITETIT TUAJ
Fillimi i ndërtimit të ekipit tuaj gjatë kësaj faze të para-lëshimit do t'ju sjellë përfitime kur të fillojë nisja zyrtare. Me një ekip të fortë tashmë në vend, ju do të jeni në gjendje të gëzoni fitime më të larta që nga dita e parë.

ANGAZHIMI DHE MBËSHTETJA E KOMUNITETIT
Si pjesë e angazhimit tonë për të nxitur një komunitet solid dhe të angazhuar, ne ju inkurajojmë të ndërveproni me përdoruesit e tjerë dhe të ndani përvojat tuaja me Ice App. Bashkohuni me kanalet e mediave sociale të komunitetit tonë për t'u lidhur me përdoruesit e tjerë, për të bërë pyetje dhe për të diskutuar strategjitë për sukses. Ekipi ynë do të jetë gjithashtu në dispozicion për të ofruar mbështetje dhe për të adresuar çdo shqetësim që mund të keni gjatë kësaj faze të para-lëshimit.

TESTIMI I APLIKATIVIT
Ekipi ynë i sigurimit të cilësisë ka testuar në mënyrë të plotë Ice aplikacion në pajisje të shumta dhe versione të ndryshme Android dhe iOS. Ndërsa besojmë se aplikacioni është i qëndrueshëm dhe pa bug, ne ju inkurajojmë të përdorni këtë periudhë për të testuar të gjitha karakteristikat e aplikacionit dhe për të raportuar çdo çështje të mundshme në feedback@ice.io.

Kur raportoni një insekt, ju lutemi jepni sa më shumë informacion të jetë e mundur, duke përfshirë:

 

    • Versioni i App
    • Versioni OS
    • Modeli i pajisjes
    • Një pamje ose video e numrit të raportuar
    • Pseudonimi i llogarisë suaj

Ju lutem vini re se gjatë kësaj faze para lëshimit, mund të na duhet të rivendosim të gjitha ekuilibrat dhe statistikat shumë herë. Megjithatë, ji i sigurt se referimet e nivelit 1 dhe të shkallës 2 do të mbeten të paprekura dhe nuk do të humbasin.

Kjo periudhë para lëshimit është mundësia e përsosur për ju për t'u familjarizuar me Ice app dhe na ndihmoni të sigurojmë një nisje zyrtare të qetë dhe të suksesshme. Duke marrë pjesë aktivisht në këtë fazë, ju do të kontribuoni në stabilitetin e përgjithshëm të aplikacionit duke rritur njëkohësisht mikro-komunitetin tuaj dhe duke korrur shpërblimet.

Bashkohuni me ne tani në para-lëshimin e Ice app dhe të bëhet një pjesë thelbësore e komunitetit tonë ndërsa përgatitemi për nisjen zyrtare. Së bashku, ne mund të bëjmë Ice app një sukses të jashtëzakonshëm dhe një mjet thelbësor për përdoruesit në mbarë botën.