Kalo tek përmbajtja kryesore

⚠️ The Ice Minierat e rrjetit kanë marrë fund.

Tani po përqëndrohemi në rrjetën kryesore, që do të nisë në tetor 2024. Qëndro në linjë!

Ju mund të tregtoni Ice në OKX, KuCoin, Gate.io, MEXC, Bitget, Bitmart, Poloniex, BingX, Bitrue, PancakeSwap, dhe Uniswap.

Sot shënohet një moment vendimtar në udhëtimin e Ice. Ndërsa lundrojmë në peizazhin gjithnjë në zhvillim të teknologjisë blockchain dhe projekteve të drejtuara nga komuniteti, ne duhet të marrim vendime strategjike për të siguruar qëndrueshmërinë dhe suksesin afatgjatë të projektit tonë.

Pas shqyrtimit dhe analizës së kujdesshme, kemi vendosur të ndalojmë aktivitetet minerare në Ice. Ndërsa faza 1 ka qenë instrumentale në ndërtimin e bazës sonë të përdoruesve dhe shpërndarjen e Ice Monedhat, ne e pranojmë se ajo vjen me një kosto të konsiderueshme si financiarisht, ashtu edhe në aspektin e burimeve të ekipit. Me shpenzimet mujore që tejkalojnë 50,000 dollarë dhe kohën e vlefshme të ekipit të devijuar nga zhvillimi i mainnet, ne besojmë se është koha për të zhvendosur fokusin tonë.

 

Fokusimi në zhvillimin e Mainnet

Objektivi ynë kryesor ka qenë gjithmonë të japim një aplikacion mainnet robuste dhe miqësor për përdoruesit, i cili fuqizon komunitetin tonë dhe nxit angazhimin e vërtetë. Ne mund t'i ndajmë burimet tona në mënyrë më efikase drejt arritjes së këtij qëllimi duke ndaluar veprimtaritë minerare.

 

Ndryshime dhe veprime të rëndësishme për të ndërmarrë

Për të siguruar një tranzicion të qetë dhe përshtatshmëri për shpërndarjen përfundimtare të ardhshme, u kërkojmë të gjithë përdoruesve të përfundojnë hapat e mëposhtëm përpara datës 28 shkurt:

 

  • Kaloje kuizin: Të gjithë përdoruesit duhet të kalojnë me sukses kuizin e disponueshëm në aplikacion.
  • Shto BNB Smart Chain Address: Është thelbësore të shtoni adresën tuaj BNB Smart Chain në llogarinë tuaj për të marrë shpërndarjen.
  • Tap to Mine: Edhe pse fitimi është ndaluar, përdoruesit duhet të vazhdojnë të përgjojnë Ice Butoni në aplikacion çdo 24 orë për t'u shmangur slashing Para 28 shkurtit.

Dështimi për të përfunduar këto hapa do të rezultojë në humbjen e shpërndarjes suaj të Ice Monedha.

 

Rivendosja e detajeve të prestake dhe shpërndarjes

Në përpjekjet tona për të siguruar qëndrueshmërinë e mainnet, ne kemi rivendosur prestake në zero për të gjithë përdoruesit. Kjo do të thotë se shpërblimet e shpërndarjes do të bazohen vetëm në shumën e Ice Monedhat e minuara.

Për më tepër, 30% e bilanceve të shpërndara do të ndahen në pishinën e shpërblimeve mainnet, të kyçura për pesë vjet për të nxitur krijuesit, nyjet dhe validuesit.

Informacioni përfundimtar i bilancit do të jetë i disponueshëm më 28 shkurt, i ndikuar nga disa faktorë si norma e slashing dhe shkalla e suksesit të përfundimit të kuizit.

 

Periudha e kyçjes

 

  • Pishina komunitare: kjo pishinë nuk ka një periudhë kyçjeje.
  • Mainnet Rewards Pool: ky pishinë do të ketë një periudhë 5 vjeçare të kyçjes duke filluar nga data e lëshimit të mainnet (7 tetor 2024), me një lëshim tremujor të ekuivalentit direkt proporcional, duke filluar nga 7 tetori 2024.
  • Team Pool: kjo pishinë do të ketë një periudhë 5 vjeçare të kyçjes duke filluar nga data e lëshimit të mainnet (7 tetor 2024), me një lëshim tremujor të ekuivalentit direkt proporcional, duke filluar nga 7 tetori 2024.
  • DAO Pool: kjo pishinë do të ketë një periudhë 5-vjeçare të kyçjes duke filluar nga data e lëshimit të mainnet (7 tetor 2024), me një lëshim tremujor të ekuivalentit direkt proporcional, duke filluar nga 7 tetori 2024.
  • Pishina e Thesarit: ky pishinë do të ketë një periudhë 5-vjeçare të kyçjes duke filluar nga shpërndarja BNB Smart Chain, me një lëshim tremujor të ekuivalentit direkt proporcional, duke filluar nga dita e shpërndarjes së BNB Smart Chain. 
  • Pishina e rritjes: kjo pishinë do të ketë një periudhë 5-vjeçare të kyçjes duke filluar nga shpërndarja BNB Smart Chain, me një lëshim tremujor të ekuivalentit direkt proporcional, duke filluar nga dita e shpërndarjes së BNB Smart Chain.

 

Duke parë drejt së ardhmes

Ndërsa këto ndryshime mund të duken të rëndësishme, ato janë hapa thelbësorë drejt realizimit të vizionit tonë për Ice. Ne mbetemi të përkushtuar ndaj transparencës dhe përfshirjes së komunitetit në çdo hap të rrugës.

Në javët dhe muajt e ardhshëm, kemi planifikuar njoftime emocionuese:

 

  • Njoftimi i testnetit, i plotësuar me Ice Portofoli dhe eksploruesi i Rrjetit të Hapur (ION).
  • Lançimi i aplikacionit Frostbyte, një komponent jetik i IceNet në mainnet.
  • Faza e testimit beta për aplikacionin mainnet, duke ftuar anëtarët e komunitetit të marrin pjesë dhe të japin reagime të vlefshme.

 

Faleminderit për mbështetjen e vazhdueshme

Ne duam të shprehim mirënjohjen tonë për secilin anëtar të Ice Komuniteti. Mbështetja dhe përkushtimi juaj i palëkundur na frymëzojnë të shtyjmë kufijtë e inovacionit dhe të krijojmë një platformë që fuqizon vërtet individët.

Ndërsa hyjmë në këtë kapitull të ri, ju ftojmë të bashkoheni me ne për të formësuar të ardhmen e Ice. Së bashku, ne do të ndërtojmë një ekosistem të decentralizuar që nxit besimin, transparencën dhe lidhjet kuptimplota.

Qëndroni të vëmendshëm për përditësime dhe njoftime të mëtejshme ndërsa udhëtojmë drejt një të ardhmeje më të ndritur.