Lumpat menyang isi utama

Kita seneng ngumumake tonggak penting ing perjalanan kita: peluncuran Ice Program wiwitan. Nalika kita mlebu ing bab anyar iki, kita ngajak sampeyan miwiti petualangan sing nyenengake karo kita, ing ngendi inovasi berkembang, lan akeh hadiah.

Mbukak lawang kanggo Inovasi

Program Startup kita dirancang kanggo nampani pamilik proyek sing visioner kaya sampeyan menyang jantung ekosistem sing sregep. Apa sampeyan duwe proyek sing wis siyap kanggo ekspansi utawa ide inovatif sing wis digawe, kita ana ing kene kanggo nyedhiyakake sumber daya, dhukungan, lan paparan sing dibutuhake.

Path kanggo Akses Awal

Salah siji saka keuntungan standout saka Ice Program Startup minangka akses awal. Ice sing duwe bakal duwe kesempatan eksklusif kanggo nyilem menyang proyèk inovatif iki sadurunge tekan pamirsa sing luwih jembar. Iku tiket baris ngarep kanggo nyekseni lan melu karo gagasan groundbreaking nalika lagi mbukak.

Daya Tahan Ice

Ing Ice , kita pracaya marang kasetyan lan prasetya maringi hadiah. Mulane luwih Ice sampeyan terus, keuntungan liyane sing mbukak kunci. nyekeli Ice ora mung babagan investasi; iku babagan aktif melu tuwuhing ekosistem kita. Panjenengan Ice kepemilikan dadi kunci kanggo macem-macem kesempatan eksklusif lan hak istimewa.

Airdrops: Liyane Ice , Ganjaran liyane

We lagi nguripake munggah kasenengan kedudukan liyane. Kabeh proyek sing melu Program Startup kita bakal nindakake Airdrops khusus kanggo Ice sing duwe. Prinsip kasebut prasaja: luwih akeh Ice sampeyan terus, liyane ganjaran sing nampa. Iki minangka cara nyata kanggo ngucapake matur nuwun kanggo dhukungan lan kepercayaan sing terus-terusan ing perjalanan kita.

Perspektif Jangka Panjang

Nalika kita miwiti lelampahan iki bebarengan, kita ngajak sampeyan mikir jangka panjang. nyekeli Ice dhuwit recehan ora mung menehi akses langsung menyang proyek tahap awal lan Airdrops nanging uga posisi sampeyan kanggo mangsa padhang. Nilai sampeyan Ice kepemilikan ngluwihi saiki, nawakake potensial kanggo wutah lan kelestarian ing dunyo blockchain.

Gabung karo Kita Nggawe Masa Depan

Ing Ice Program Startup luwih saka kesempatan; iku misi bareng kanggo push wates inovasi. Sampeyan ngajak sampeyan dadi bagean saka komunitas dinamis, ing ngendi ide bisa urip, lan entuk hadiah.

Apa sampeyan siap kanggo njupuk langkah pisanan menyang masa depan sing nyenengake? Jelajahi kemungkinan lan gabung ing petualangan sing nyenengake iki. Bebarengan, kita bakal mbentuk masa depan teknologi lan inovasi blockchain.

Tetep dirungokake kanggo nganyari liyane nalika kita ngenalake proyek perintis sing gabung karo Program Startup . Perjalanan wis diwiwiti, lan kemungkinan ora ana telas.