Minierat

Procesi i kontrollit (minierave)

Shijoni përfitimet e minierave pa ndikuar në performancën e telefonit tuaj apo jetëgjatësinë e baterisë me Ice.

Për të filluar të fitosh Ice, ju duhet të regjistroheni çdo 24 orë duke përgjuar Ice Butoni i logos për të filluar sesionin tuaj të përditshëm të check-in (minierave). Ju do të fitoni normën/orën aktuale të minierave për 24 orët e ardhshme.

Mrekulli!
Por nuk mjafton!

Çoje ekipin tënd në punë!

Kur ju dhe shokët e mi së bashku, ju të dy do të fitoni një bonus prej 25% në normën tuaj të minierave bazë.

Le të themi se norma e minierave është 16 Ice/orë. Nëse ju minë njëkohësisht me një mik që keni ftuar, norma juaj e minierave do të jetë 16 Ice (shkalla minerare) + 4 Ice (25% bonus) = 20 Ice/orë. E njëjta gjë për mikun tënd!

E mahnitshme!
Por kjo s'është e gjitha!

Çfarë ndodh nëse 5 miqtë që ftove janë miniera në të njëjtën kohë me ty?
Ju do të fitoni 16 Ice + (5 miq x 4 Ice) = 36 Ice/orë pa konsumuar asnjë nga burimet e telefonit tuaj!

Kjo është fuqia e ice Rrjeti dhe shpërblimi për besimin që ju dhe miqtë tuaj keni tek njëri-tjetri!

Miqtë që ftove janë Grupi 1 për ty dhe miqtë që ftuan janë Grupi 2 për ty!

Ky është rrjeti yt!
Ky është mikro-komuniteti yt!

Në Ice komuniteti, thënia "miqtë e miqve të mi janë miqtë e mi" është e vërtetë, dhe ju do të shpërbleheni për aktivitetin e lidhjeve tuaja të nivelit 2. Rritni rrjetin tuaj dhe fitoni edhe më shumë shpërblime me Ice.

Përveç të gjitha të mësipërme, ju gjithashtu do të merrni një bonus prej 5% të normës bazë të minierave për çdo mik të një miku të ftuar nga ju (Tier 2) i cili është miniera në të njëjtën kohë me ju!

Mendo për faktin se çdo mik që fton, ka të ngjarë të ftojë 5 a më shumë miq.

Ndoshta të 25 miqtë e ftuar nga miqtë e tu do të mitë në të njëjtën kohë me ty. Kjo do të thotë se për secilin shok të Nivelit 2, ju do të merrni një bonus 5% të normës së minierave.

Nëse shkojmë me shembullin më sipër të një 16 Ice/hour mining rate, kjo do të thotë se për çdo përdorues të Tier 2 në rrjetin tuaj, ju do të merrni një bonus të normës minerare prej 0.8 Ice/orë.

Dhe nëse do të ketë 25 përdorues të Tier 2 në rrjetin tuaj, ju do të merrni edhe 0.8 x 25 = 20 Ice/orë.

E mahnitshme! Le ta rimarrim!

Nëse ftoni pesë miq që nga ana e tyre ftojnë pesë miq dhe ju të gjithë të mitë në të njëjtën kohë, atëherë ju do të mitë me një normë minerare prej 16 Ice (shkalla e minierave) + 5 Shkalla 1 (miqtë) x 4 Ice + 25 Shkalla 2 (miqtë) x 0.8 Ice = 56 Ice/orë!

I vetmi burim është koha: 30 sekonda në ditë (gjysmë minute nga 1.440 minuta të ditës) për të trokitur Ice Butoni dhe kujtojini miqve tuaj të bëjnë të njëjtën gjë!

Shtype Ice Butoni i logos dhe filloni sesionin e parë të check-in (minierave) 24H.

Bonus shtesë

Përveç shpërblimeve të referimit të minierave, Ice Ofron bonuse shtesë bazuar në aktivitetin e përdoruesit. Mësoni më shumë rreth këtyre shpërblimeve dhe si t'i fitoni ato në faqen tonë të bonuseve.

Trokit paraprakisht

Ndonjëherë mund të jetë e vështirë të gërmohet saktësisht kur periudha e minierave 24-orëshe ka mbaruar.

Ja lajmi i mirë!

Ju mund të shtypni dhe të mbani për 1 sekondë Ice Butoni i logos pas 12 orëve të para të hapjes së sesionit aktual të check-in (minierave). Në këtë mënyrë, ju do të hapni një sesion të ri 24-orësh check-in (miniera) dhe jeni të sigurt se do të vazhdoni minierat duke shmangur çdo ndërprerje.

Në fund të seancës aktuale të check-in (mining), nëse nuk keni trokitur për të filluar një seancë të re check-in (mining) dhe keni një Day Off në llogarinë tuaj, atëherë Day Off do të aktivizohet automatikisht kështu që ju nuk do të humbni striktin.

Zbulo se çfarë është Dita e Pushim.


E ardhmja e decentralizuar

Social

2024 © Ice Labs. Pjesë e Leftclick.io grupi. Të gjitha të drejtat e rezervuara.

Ice Open Network nuk është i lidhur me Intercontinental Exchange Holdings, Inc.