Ice Tregtia tani jeton në Tokero

Jemi të emocionuar të njoftojmë se Ice, kriptovaluta që drejton Ice Ekosistemi i rrjetit, tani është listuar dhe i disponueshëm për tregtim në TOKERO Exchange. Kjo shënon një piketë të rëndësishme për Ice Ndërsa zgjeron shtrirjen e saj në një audiencë më të gjerë dhe hyn në një mjedis dinamik tregtie.

Tregti tani në TOKERO!

Themeluar në vitin 2017, TOKERO Exchange e ka vendosur veten si një shkëmbim kryesor kriptomonedhash, duke fituar çmimin "Best Crypto Exchange in Europe" në vitin 2024. Me kalimin e viteve, TOKERO ka evoluar në një ekosistem të plotë biznesi të dedikuar për përshpejtimin e adoptimit të kriptos dhe nxitjen e shkrim-leximit financiar tek publiku.

Shtimi i Ice Në platformën tregtare të TOKERO-s, jo vetëm që u jep përdoruesve akses në një aset dixhital novator, por nënkupton edhe angazhimin tonë për të nxitur inovacionin dhe për t'u zgjeruar në tregje të reja. Duke ofruar ICE/EUR palë tregtare, ne synojmë të lehtësojmë transaksionet transparente dhe të zgjerojmë likuiditetin për anëtarët e komunitetit tonë evropian.

Me ICE Tani në dispozicion në TOKERO Exchange, përdoruesit mund të përfitojnë nga karakteristikat e avancuara tregtare të platformës, infrastrukturën e sigurt, dhe angazhimin për kënaqësinë e klientit. Pavarësisht nëse jeni një tregtar me përvojë apo i ri në botën e kriptovalutave, TOKERO ofron një ndërfaqe miqësore për përdoruesit dhe një mjedis mbështetës për të gjitha nivelet e investitorëve.

Bashkohuni me ne në festimin e këtij partneriteti emocionues dhe përfitoni nga e reja ICE/EUR trading pair on TOKERO Exchange. Së bashku, le të nisemi në këtë udhëtim drejt një të ardhmeje të decentralizuar.


E ardhmja e decentralizuar

Social

2024 © Ice Labs. Pjesë e Leftclick.io grupi. Të gjitha të drejtat e rezervuara.

Ice Open Network nuk është i lidhur me Intercontinental Exchange Holdings, Inc.