Shpalosja e Ice Programi Startup

Jemi të ngazëllyer të njoftojmë një piketë të rëndësishme në udhëtimin tonë: nisjen e Ice Programi i startup-it. Ndërsa hyjmë në këtë kapitull të ri, ju ftojmë të nisni një aventurë emocionuese me ne, ku risia lulëzon dhe shpërblimet janë të shumta.

Hapja e dyerve për inovacion

Programi ynë i Startup-it është projektuar për të mirëpritur pronarët e projekteve vizionare si ju në zemër të ekosistemit tonë të gjallë. Pavarësisht nëse keni një projekt ekzistues gati për zgjerim apo një ide novatore që po përgatitet, ne jemi këtu për të siguruar burimet, mbështetjen dhe ekspozimin që ju nevojitet.

Rruga drejt hyrjes së hershme

Një nga përfitimet e jashtëzakonshme të Ice Startup Program është qasje e hershme. Ice Mbajtësit do të kenë mundësinë ekskluzive të zhyten në këto projekte novatore përpara se të arrijnë audiencën më të gjerë. Është bileta jote e rradhës së parë për të dëshmuar dhe për t'u angazhuar me ide novatore ndërsa shpalosen.

Fuqia e mbajtjes Ice

At Ice, ne besojmë në shpërblimin e besnikërisë dhe angazhimit. Kjo është arsyeja pse sa më shumë Ice Ju mbani, sa më shumë përfitime të zhbllokoni. Mbajtja Ice Nuk ka të bëjë vetëm me investimin; Bëhet fjalë për pjesëmarrje aktive në rritjen e ekosistemit tonë. E jotja Ice Zotërimet bëhen çelësat tuaj për një sërë mundësish dhe privilegjesh ekskluzive.

Pikat ajrore: Më shumë Ice, Më shumë shpërblime

Ne jemi duke e kthyer eksitimin një tjetër notch. Të gjitha projektet që do të bashkohen me Programin tonë të Startup-it do të kryejnë Airdrops ekskluzivisht për Ice Mbajtëse. Parimi është i thjeshtë: sa më shumë Ice Ju mbani, sa më shumë shpërblime të merrni. Është një mënyrë e prekshme për ne të themi faleminderit për mbështetjen dhe besimin tuaj të vazhdueshëm në udhëtimin tonë.

Perspektiva afat-gjatë

Ndërsa nisemi së bashku në këtë udhëtim, ju inkurajojmë të mendoni për një kohë të gjatë. Mbajtja Ice Monedhat jo vetëm që ju japin akses të menjëhershëm në projektet e fazës së hershme dhe Airdrops, por edhe ju pozicionojnë për një të ardhme më të ndritur. Vlera e juaja Ice Aksionet shtrihen përtej së tashmes, duke ofruar potencial për rritje dhe qëndrueshmëri në fushën blockchain.

Bashkohuni me ne në formësimin e së ardhmes

The Ice Startup Program është më shumë se një mundësi; Është një mision i përbashkët për të shtyrë kufijtë e inovacionit. Ju ftojmë të bëheni pjesë e komunitetit tonë dinamik, ku idetë vijnë në jetë dhe shpërblimet janë të arritshme.

A jeni gati të hidhni hapin e parë drejt një të ardhmeje emocionuese? Eksploroni mundësitë dhe bashkohuni me ne në këtë aventurë emocionuese. Së bashku, ne do të formësojmë të ardhmen e teknologjisë blockchain dhe novacionit.

Qëndroni të përditësuar për më shumë përditësime ndërsa prezantojmë projektet pioniere që bashkohen me Programin tonë të Startup-it. Udhëtimi sapo ka filluar dhe mundësitë janë të pafundme.


E ardhmja e decentralizuar

Social

2024 © Ice Labs. Pjesë e Leftclick.io grupi. Të gjitha të drejtat e rezervuara.

Ice Open Network nuk është i lidhur me Intercontinental Exchange Holdings, Inc.