Luncat ka eusi utama

⚠️ Anu Ice Pertambangan jaringan parantos réngsé.

Urang ayeuna fokus kana mainnet, disetel ka peluncuran dina Oktober 2024. Tetep katala!

Anjeun tiasa dagang Ice on OKX , KuCoin , Gate.io , MEXC , Bitget , Bitmart , Poloniex , BingX , Bitrue , PancakeSwap , jeung Uniswap .

Naon Ice sareng kumaha jalanna?

Ice mangrupakeun mata uang digital anyar nu bisa Anjeun tambang (atawa earn) tina sagala alat mobile.

Ice Jaringan dumasar kana komunitas kapercayaan anu dikirimkeun ku jumlah pangguna anu beuki seueur anu hoyong ngabuktikeun yén mata uang digital nahan nilai sareng tiasa dianggo dina sagala rupa pamakean.

Pamaké tiasa gabung dina Ice jaringan liwat uleman ti anggota anu aya pikeun ngamimitian earn & ngawangun komunitas mikro sorangan langsung.

Kumaha Ice earned?

Pikeun ngamimitian earning Ice , Anjeun kudu mariksa unggal 24 jam ku cara ngetok dina Ice tombol pikeun ngamimitian sési pertambangan harian anjeun.

Pertambangan sareng réréncangan anjeun tiasa ningkatkeun tingkat pertambangan (panghasilan) pikeun anjeun sareng tim anjeun.

Pikeun unggal babaturan anu cek dina waktos anu sareng anjeun, anjeun duanana nampi bonus 25% dina tingkat pertambangan anjeun (panghasilan).

Tingkat pertambangan dasar (panghasilan) dimimitian ti 16 Ice / h sarta diréduksi ku satengah (ngaliwatan acara halving) nalika ngahontal milestone munggaran. Baca leuwih seueur tentang halving .

Anu tiasa gabung Ice ?

Saha waé ti mana waé di dunya anu nganggo alat Android atanapi ios tiasa gabung Ice .

Prosés verifikasi (KYC - Nyaho Palanggan anjeun) ngabutuhkeun pangguna pikeun gaduh ID nasional anu valid dina waktos aranjeunna ngaku Ice koin.

Upami anjeun teu acan gaduh KTP anu sah, anjeun masih tiasa nambang (meunangkeun) Ice sarta ngaku koin nalika ID anjeun dikaluarkeun.

Naha mungkin pikeun kalibet dina pertambangan dina sababaraha alat?

Anjeun ngan bisa boga hiji alat nu kadaptar per jalma dina hiji waktu.

Upami dina prosés verifikasi (KYC - Nyaho Palanggan anjeun) kami ngaidentipikasi langkung ti hiji alat anu kadaptar pikeun idéntitas anu sami, ngan ukur alat anu kadaptar anu munggaran bakal dipertimbangkeun, sedengkeun akun anu sanés bakal dikonci.

Naon anu bisa kuring pigawé kalayan Ice ?

Fase 1 (7 Juli 2023 - 7 Oktober 2024) dikhususkeun pikeun akumulasi, dimana Ice anggota bakal tumuwuh komunitas mikro maranéhanana jeung milik (earn) Ice koin anu aranjeunna tiasa dianggo dimimitian ku fase salajengna .

Di Ice , kami komitmen pikeun nganteurkeun nilai sareng mangpaat pikeun komunitas urang. Dina Fase 1 proyék kami, kami bakal ngumumkeun sababaraha kasus panggunaan sareng aplikasi desentralisasi (dApps) anu bakal pinuh ngahijikeun sareng Ice . Kasus pamakean ieu sareng dApps bakal nawiskeun aplikasi dunya nyata pikeun anggota komunitas urang sareng ngabantosan nyoko kana koin urang.

Dina Fase 2 (ti 7 Oktober 2024) Mainnet bakal dileupaskeun sareng anggota bakal tiasa nganggo Ice pikeun ngirim, narima, tukeur, atawa nyieun pangmayaran.

Langkung ti éta, kami nuju ngembangkeun solusi pikeun padagang pikeun ngahijikeun sareng nampi Ice kana toko retails maranéhanana jeung toko e-commerce.

Langkung seueur kasus pamakean aya dina pamekaran ayeuna sareng bakal diumumkeun salami Fase 1.

Naha Ice boga nilai naon?

Ice bakal nampi nilai pasar na nalika Fase 1 bakal direngsekeun sareng koin bakal didaptarkeun dina bursa, dina Fase 2.

Nyaéta Ice scam a?

Ice mangrupikeun proyek anu serius kalayan tim langkung ti 20 insinyur senior, ahli sosiologi sareng ekonom anu parantos damel ti saprak Januari 2022.

Karya tim kami tiasa ditingali dina GitHub dina pendekatan anu transparan pisan.

Sajauh ieu, kami geus investasi jumlah considerable duit ngembang sarta Ngiring professional senior mumpuni.

Komitmen kami ka masarakat nyaéta pikeun terus ngembangkeun sadaya komponén ékosistem anu bakal ngadukung sareng masihan nilai pikeun proyék éta.

Kumaha carana Ice nyegah akun palsu?

Kami parantos nandatanganan kerjasama sareng Appdome , perusahaan kaamanan utama anu ngajagi aplikasi kami tina ancaman, serangan, panipuan mobile, pelanggaran kaamanan, malware mobile, curang sareng serangan sanésna kalayan gampang.

Pastikeun, kami henteu nampi akun palsu, bot atanapi ancaman anu sanés anu tiasa ngaganggu paripolah biasa aplikasi.

Naon anu béda utama antara Ice , Pi jeung Nyiruan?

Beda utama antara tilu proyék nyaéta modél pamaréntahan.

Ice ti outset ngadegkeun model governance dimana sakabeh pamaké boga kakuatan kaputusan dina arah jaringan evolves, dimana validators bakal geus disebarkeun kakuatan voting, sahingga Ngahindarkeun konsentrasi dina leungeun sababaraha validators badag. Panggihan leuwih di dieu .

Ice brings sababaraha elemen anyar kayaning Ketok sateuacanna , Slashing , Poé Pareum , kiamat , Bonus tambahan dumasar kana aktivitas sarta loba fitur anyar lianna.

Ice nempatkeun tekenan kana ngawangun mikro-komunitas sahingga ganjaran teu ukur pertambangan sakaligus kalawan jalma nu geus diondang kana jaringan tapi ogé pertambangan sakaligus kalawan babaturan babaturan anjeun, nyaéta pamaké Tier 2. Panggihan leuwih di dieu .

Kumaha carana abdi tiasa ngajak babaturan?

Sakali anjeun ngadaptar akun on Ice , anjeun bakal nampa kode rujukan sorangan jeung anjeun bakal bisa ngamimitian ngondang babaturan anjeun langsung ti aplikasi nu.

Dina layar tim anjeun bakal tiasa nyingkronkeun kontak anjeun, tingali saha nu geus on Ice , anu anjeun tiasa diondang, sareng ngatur anggota komunitas mikro Tier 1 sareng Tier 2 anjeun.

Ice langkung saé sareng réréncangan! Janten anu pangheulana nawiskeun aranjeunna kasempetan ieu sareng earn babarengan langkung seueur Ice .

Baca leuwih seueur tentang tim .

Sakumaha seueur Ice Kuring bakal earn dina sési pertambangan salajengna?

Gumantung kana jumlah babaturan anu diondang anjeun anu ditambang sakaligus sareng anjeun, atanapi bonus tambahan anu anjeun kéngingkeun, pangasilan diitung unggal jam sareng tiasa ditingali dina layar utama aplikasi.

Nanging, anjeun tiasa ngadamel perkiraan upami anjeun ngaksés layar Propil dimana anjeun bakal mendakan Kalkulator Pertambangan.

Naon anu lumangsung lamun bonus dileler saméméh periode validitas 24-jam tina bonus saméméhna kadaluwarsa?

Upami bonus énggal dipasihkeun sateuacan béakna periode validitas 24 jam bonus sateuacana, sareng pangguna ngaku éta, bonus sateuacana bakal direset sareng bonus énggal bakal ngamimitian periode validitas 24 jam na.

Naon kajadian lamun kuring ngaganti telepon kuring?

Upami anjeun ngarobih telepon anjeun, anjeun kedah ngaunduh Ice aplikasi deui sareng log in ka alat anyar anjeun nganggo email atanapi nomer telepon anu anjeun kadaptar sateuacana.

Naha laju pertambangan dikurangan périodik?

Pikeun mastikeun stabilitas tina Ice jaringan, urang kudu ngurangan suplai tina Ice (katelah "halving") pikeun ngajaga kasaimbangan antara suplai jeung paménta. Ku ngurangan suplai tina Ice koin, jaringan bisa ngajaga scarcity sarta ngamankeun nilai tina Ice dicekel ku pamaké kami, kaasup anjeun sorangan.

Salaku conto, halving mangrupakeun aksi umum anu lumangsung unggal opat taun kalawan Bitcoin, sarta harga Bitcoin sabenerna naek kalawan unggal halving. Pondokna, ngurangan suplai tina Ice ngajaga nilai tina Ice .

Ice ganjaran pamaké pikeun kapercayaan maranéhanana dina proyék, utamana maranéhanana anu ngagabung nalika proyék éta dina tahap saméméhna.

Leuwih jéntré ngeunaan halving .

Naha Pertambangan ngabutuhkeun aplikasi tetep kabuka sepanjang waktos?

Henteu, pertambangan henteu ngabutuhkeun aplikasi tetep kabuka. Pertambangan henteu ngabutuhkeun sumber daya telepon anjeun, data atanapi kapasitas pamrosésan, éta ogé henteu nyéépkeun batré anjeun. Kantun buka aplikasi unggal dinten sareng parios-in pikeun ngamimitian sési pertambangan énggal.

Fitur Tap in Advance ngabantosan anjeun henteu kaleungitan sési sési check-in (tambang).

Anjeun tiasa maca langkung seueur ngeunaan pertambangan Ice di dieu .

Naha kuring kedah tetep bewara push kuring aktip?

Ku tetep aktip push atawa email bewara, anjeun bakal bisa nampa bonus poean periodik kami.

Dina poé nalika bonus dibikeun, antara 10:00 - 20:00 anjeun bakal nampa bewara push atawa email jeung anjeun bakal kudu geuwat ngaku bonus.

Upami anjeun ngalakukeun éta dina 15 menit mimiti béwara anjeun bakal nampi bonus pinuh, sareng upami anjeun ngaku bonus dina kuartal kadua jam anjeun bakal nampi 75% tina bonus. Salaku pas waktu, sanggeus 30 menit anjeun ngan bakal nampa 50% tina bonus, sarta sanggeus 45 menit anjeun ngan bakal nampa 25% tina bonus nu.

Bonus Poé nyaéta sadia pikeun diklaim ngan dina 60 menit sanggeus bewara.

Tetep katala jeung kauntungan tina sagala bonus dibikeun ka pamaké aktip tur aktipitas kami!

Baca leuwih seueur tentang bonus .

Naon total suplai Ice koin?

The total suplai tina Ice koin dumasar kana sababaraha faktor kawas total pamaké nu kadaptar, panambang online, halving acara, sarta bonus sahingga teu bisa dipikawanoh pikeun momen nepi ka Fase 1 teu mungkas.