Kalo tek përmbajtja kryesore

Çfarë është Ice Dhe si funksionon?

Ice është një monedhë e re dixhitale që ju mund të minoni (ose të fitoni) nga çdo pajisje mobile.

Ice Rrjeti bazohet në një bashkësi besimi të dorëzuar nga një numër në rritje përdoruesish që duan të provojnë se monedhat dixhitale ruajnë vlerën dhe mund të përdoren në raste të ndryshme përdorimi.

Përdoruesit mund të bashkohen me Ice rrjet nëpërmjet një ftese nga një anëtar ekzistues për të filluar të fitojë & ndërtimin e mikro-komuniteteve të tyre menjëherë.

Si është? Ice Të fituara?

Për të filluar të fitosh Ice, ju duhet të kontrolloni në çdo 24 orë duke përgjuar Ice buton për të filluar sesionin tuaj të përditshëm të minierave.

Minierat së bashku me miqtë tuaj mund të rrisin normën e minierave (fitimit) për ju dhe ekipin tuaj.

Për çdo mik që kontrollon në të njëjtën kohë si ju, të dy merrni një bonus 25% në normën tuaj të minierave (fitimit).

Norma bazë e minierave (fitimit) fillon nga 16 Ice/h dhe reduktohet përgjysmë (kalon nëpër një ngjarje përgjysmuese) kur arrin piketën e parë. Lexo më shumë për përgjysmimin.

Kush mund të bashkohet Ice?

Çdokush nga kudo në botë me një pajisje Android ose iOS mund të bashkohet Ice.

Procesi i verifikimit (KYC – Know Your Customer) kërkon që përdoruesi të ketë një ID kombëtare të vlefshme në momentin që ata pretendojnë Ice Monedha.

Nëse nuk keni ende një letërnjoftim kombëtar të vlefshëm, ju ende mund të mitë (fitoni) Ice dhe të pretendojnë monedhat kur karta juaj e identitetit është lëshuar.

A është e mundur të merresh me miniera në shumë pajisje?

Ju mund të keni vetëm një pajisje të regjistruar për person në një kohë.

Nëse në procesin e verifikimit (KYC – Know Your Customer) identifikojmë më shumë se një pajisje të regjistruar për të njëjtin identitet, vetëm pajisja e parë e regjistruar do të merret në konsideratë, ndërsa llogaritë e tjera do të kyçen.

Çfarë mund të bëj me Ice?

Faza 1 (7 korrik 2023 – 7 tetor 2024) i dedikohet akumulimit, ku Ice Anëtarët do të rrisin mikro-komunitetet e tyre dhe të miat (fitojnë) Ice Monedhat që mund t'i përdorin duke filluar nga faza tjetër.

At Ice, ne jemi të angazhuar për të ofruar vlerë dhe dobi për komunitetin tonë. Në fazën 1 të projektit tonë, ne do të njoftojmë disa raste përdorimi dhe aplikacione të decentralizuara (dApps) që do të integrohen plotësisht me Ice. Këto raste përdorimi dhe dApps do të ofrojnë aplikacione të botës reale për anëtarët e komunitetit tonë dhe do të ndihmojnë për të nxitur miratimin e monedhës sonë.

fazën 2 (nga 7 tetori 2024) Mainnet do të lëshohet dhe anëtarët do të jenë në gjendje të përdorin Ice për dërgimin, marrjen, shkëmbimin ose kryerjen e pagesave.

Më shumë se kaq, ne po zhvillojmë zgjidhje që tregtarët të integrohen dhe të pranojnë Ice në dyqanet e tyre të shitjes me pakicë dhe dyqanet e e-commerce.

Më shumë raste përdorimi janë në zhvillim tani dhe do të njoftohen gjatë Fazës 1.

A Ice A ka ndonjë vlerë?

Ice Do të marrë vlerën e saj të tregut kur faza 1 do të finalizohet dhe monedha do të listohet në shkëmbime, në fazën 2.

Është Ice Një mashtrim?

Ice është një projekt shumë serioz me një ekip prej mbi 20 inxhinierësh të lartë, sociologësh dhe ekonomistësh që punojnë që nga janari i vitit 2022.

Puna e ekipit tonë mund të shihet në GitHub në një qasje shumë transparente.

Deri tani, kemi investuar një sasi të konsiderueshme parash duke zhvilluar dhe punësuar profesionistë të lartë të kualifikuar.

Angazhimi ynë ndaj komunitetit është të vazhdojmë zhvillimin e të gjithë komponentëve të ekosistemit që do të mbështesin dhe do t'i japin vlerë projektit.

Si bëhet? Ice Parandalon llogaritë e rreme?

Ne kemi nënshkruar një partneritet me Appdome, një kompani kryesore e sigurisë që mbron app tonë nga kërcënimet, sulmet, mashtrimet celulare, shkeljet e sigurisë, malware mobile, cheating dhe sulme të tjera me lehtësi.

Të jeni të sigurt, ne nuk pranojmë llogari të rreme, bots apo ndonjë kërcënim tjetër që mund të ndërhyjë në sjelljen e rregullt të aplikacionit.

Cilat janë dallimet e mëdha midis IcePi dhe Bleta?

Dallimi kryesor midis tre projekteve është modeli i qeverisjes.

Ice Që në fillim vendos një model qeverisjeje ku të gjithë përdoruesit kanë fuqinë e vendimit në drejtimin që rrjeti evoluon, ku validatorët do të kenë shpërndarë fuqinë e votimit, duke shmangur kështu përqendrimin në duart e disa validatorëve të mëdhenj. Zbulo më shumë këtu.

Ice sjell disa elemente të reja si Tap in Advance,Slashing, Day Off, Resurrection, Extra Bonuses bazuar në aktivitet dhe shumë karakteristika të tjera të reja.

Ice Vë theksin në ndërtimin e mikro-komuniteteve dhe për këtë arsye shpërblen jo vetëm minierat njëkohësisht me ato që keni ftuar në rrjet por edhe minierat njëkohësisht me miqtë e miqve tuaj, pra përdoruesit e Tier 2. Zbulo më shumë këtu.

Si mund t'i ftoj miqtë e mi?

Pasi të regjistroni një llogari në Ice, ju do të merrni kodin tuaj të referimit dhe do të jeni në gjendje të filloni të ftoni miqtë tuaj direkt nga aplikacioni.

Në ekranin e ekipit do të jeni në gjendje të sinkronizoni kontaktet tuaja, shikoni se kush është tashmë në Ice, të cilët mund t'i ftoni, dhe të menaxhoni anëtarët e mikro-komunitetit të nivelit 1 dhe të nivelit 2.

Ice Është më mirë me miqtë! Bëhuni të parët që u ofroni këtë mundësi dhe fitoni së bashku gjithnjë e më shumë Ice.

Lexo më shumë për skuadrën.

Sa Ice A do të fitoj në sesionin e ardhshëm të minierave?

Në varësi të numrit të miqve tuaj të ftuar që janë miniera njëkohësisht me ju, ose shpërblimet shtesë që merrni, fitimet llogariten çdo orë dhe mund të shihen në ekranin e shtëpisë së aplikacionit.

Megjithatë, ju mund të bëni një vlerësim nëse hyni në ekranin e Profilit ku do të gjeni Llogaritësin e Minierave.

Çfarë ndodh nëse një bonus jepet para se të skadojë periudha e vlefshmërisë 24-orëshe e bonusit të mëparshëm?

Nëse një bonus i ri jepet përpara skadimit të periudhës së vlefshmërisë së bonusit të mëparshëm prej 24 orësh, dhe përdoruesi e pretendon atë, bonusi i mëparshëm do të rivendoset dhe bonusi i ri do të fillojë periudhën e vlefshmërisë së tij 24-orëshe.

Çfarë ndodh nëse ndërroj telefonin?

Nëse ndërroni telefonin, duhet të shkarkoni Ice App përsëri dhe regjistrohuni në pajisjen tuaj të re duke përdorur emailin ose numrin e telefonit që keni regjistruar më parë.

Pse niveli i minierave zvogëlohet periodikisht?

Për të siguruar stabilitetin e Ice Rrjeti duhet të reduktojë furnizimin e Ice (e njohur si "përgjysmimi") për të ruajtur ekuilibrin midis ofertës dhe kërkesës. Duke reduktuar furnizimin e Ice monedhat, rrjeti mund të ruajë rrallësinë e tij dhe të sigurojë vlerën e Ice Të mbajtur nga përdoruesit tanë, duke përfshirë edhe veten.

Si shembull, përgjysmimi është një veprim i zakonshëm që ndodh çdo katër vjet me Bitcoin, dhe çmimi i Bitcoin në fakt rritet me çdo përgjysmim. Me pak fjalë, reduktimi i furnizimit të Ice Mbron vlerën e Ice.

Ice Shpërblen përdoruesit për besimin e tyre në projekt, veçanërisht ata që u bashkuan kur projekti ishte në një fazë të mëparshme.

Mëso më shumë për përgjysmimin.

A kërkon miniera që ta mbajë aplikacionin të hapur gjatë gjithë kohës?

Jo, minierat nuk kërkojnë mbajtjen hapur të aplikacionit. Minierat nuk konsumojnë asnjë nga burimet e telefonit tuaj, të dhënat apo kapacitetin e përpunimit, ajo as nuk e shteron baterinë tuaj. Thjesht hape aplikacionin çdo ditë dhe kontrollo për të filluar një seancë të re miniere.

Veçoria Tap in Advance ju ndihmon të mos humbni serin e seancave të kontrollit (minierave).

Ju mund të lexoni më shumë në lidhje me minierat Ice Këtu.

Pse duhet t'i mbaj njoftimet e mia të shtytjes aktive?

Duke mbajtur aktiv njoftimet tuaja të shtytjes ose emailit, ju do të jeni në gjendje të merrni shpërblimet tona periodike ditore.

Në ditët kur shpërblimet jepen, midis orës 10:00 – 20:00 ju do të merrni një njoftim push ose email dhe do t'ju duhet të kërkoni menjëherë bonusin.

Nëse e bëni brenda 15 minutave të para të njoftimit do të merrni bonusin e plotë, dhe nëse pretendoni bonusin në tremujorin e dytë të një ore do të merrni 75% të bonusit. Me kalimin e kohës, pas 30 minutash do të merrni vetëm 50% të bonusit, dhe pas 45 minutash do të merrni vetëm 25% të bonusit.

Bonusi i Ditës është në dispozicion për t'u pretenduar vetëm brenda 60 minutave pas njoftimit.

Qëndroni të akorduar dhe përfitoni nga të gjitha bonuset e dhëna për përdoruesit tanë aktivë dhe të angazhuar!

Lexo më shumë për shpërblimet.

Cili është furnizimi i përgjithshëm i Ice Monedha?

Furnizimi i përgjithshëm i Ice Monedhat bazohen në faktorë të shumtë si përdoruesit totalë të regjistruar, minatorët online, përgjysmimi i ngjarjeve dhe bonuset dhe kështu nuk mund të dihet për momentin derisa faza 1 të mos përfundojë.