Luncat ka eusi utama

Kami bungah ngumumkeun tonggak penting dina perjalanan urang: peluncuran éta Ice Program ngamimitian. Nalika urang ngaléngkah kana bab anyar ieu, kami ngajak anjeun pikeun ngamimitian petualangan anu pikaresepeun sareng kami, dimana inovasi mekar, sareng seueur hadiah.

Muka lawang pikeun Inovasi

Program Startup kami dirancang pikeun ngabagéakeun pamilik proyék visioner sapertos anjeun kana manah ékosistem urang anu séhat. Naha anjeun gaduh proyék anu tos aya anu siap pikeun ékspansi atanapi ideu groundbreaking anu parantos didamel, kami di dieu pikeun nyayogikeun sumber daya, dukungan, sareng paparan anu anjeun peryogikeun.

Jalur ka Aksés Awal

Salah sahiji kauntungan standout tina Ice Program ngamimitian nyaéta aksés awal. Ice Panyekel bakal gaduh kasempetan ekslusif pikeun teuleum kana proyék-proyék inovatif ieu sateuacan aranjeunna ngahontal pamiarsa anu langkung lega. Ieu tikét baris payun anjeun pikeun nyaksian sareng terlibat sareng ideu anu inovatif nalika aranjeunna dibuka.

Kakuatan Nyepeng Ice

Di Ice , urang yakin dina rewarding kasatiaan jeung komitmen. Éta sababna beuki Ice anjeun nahan, beuki mangpaat anjeun muka konci. Ngagandong Ice henteu ngan ngeunaan investasi; éta ngeunaan ilubiung aktip dina kamekaran ékosistem urang. Anjeun Ice Holdings janten konci anjeun ka Asép Sunandar Sunarya kasempetan ekslusif jeung hak husus.

Airdrops: Langkung Ice , Langkung Ganjaran

Simkuring nuju ngarobah up pikagumbiraeun kiyeu sejen. Sadaya proyék anu ngiringan Program Startup kami bakal ngalaksanakeun Airdrops sacara éksklusif pikeun Ice Panyekel. Prinsipna basajan: langkung seueur Ice anjeun tahan, beuki ganjaran anjeun nampi. Ieu mangrupikeun cara anu nyata pikeun kami ngucapkeun hatur nuhun pikeun pangrojong sareng kapercayaan anjeun dina perjalanan kami.

Perspektif Jangka Panjang

Nalika urang ngalaksanakeun perjalanan ieu babarengan, kami ajak anjeun mikir jangka panjang. Ngagandong Ice koin henteu ngan ukur masihan anjeun aksés langsung kana proyék-proyék tahap awal sareng Airdrops tapi ogé nempatkeun anjeun pikeun masa depan anu langkung cerah. Nilai anjeun Ice kepemilikan ngalegaan saluareun ayeuna, nawiskeun poténsi pikeun kamekaran sareng kelestarian dina ranah blockchain.

Gabung Kami dina Ngabentuk Masa Depan

The Ice Program ngamimitian langkung ti hiji kasempetan; éta misi babarengan pikeun nyorong wates inovasi. Kami ngajak anjeun janten bagian tina komunitas dinamis kami, dimana ideu tiasa hirup, sareng ganjaran tiasa dicapai.

Naha anjeun siap nyandak léngkah munggaran pikeun masa depan anu pikaresepeun? Jelajahi kemungkinan sareng gabung kami dina petualangan anu pikaresepeun ieu. Kalawan babarengan, urang bakal ngawangun masa depan téknologi blockchain sareng inovasi.

Tetep katala pikeun apdet langkung seueur nalika kami ngenalkeun proyék-proyék pionir anu ngagabung sareng Program Startup kami. Perjalanan nembé dimimitian, sareng kamungkinan henteu terbatas.