Kalo tek përmbajtja kryesore

⚠️ The Ice Minierat e rrjetit kanë marrë fund.

Tani po përqëndrohemi në rrjetën kryesore, që do të nisë në tetor 2024. Qëndro në linjë!

Ju mund të tregtoni Ice në OKX, KuCoin, Gate.io, MEXC, Bitget, Bitmart, Poloniex, BingX, Bitrue, PancakeSwap, dhe Uniswap.

Baza e njohurisë

Eksploroni bazën e njohurive për IceMonedha dixhitale që mund të nxirret falas me telefonin tuaj

Zhytu në bazën e njohurive për Ice dhe mësoni gjithçka që duhet të dini për ekosistemin tonë. Nga teknologjia blockchain deri te minierat dhe fitimet, udhëzuesi ynë gjithëpërfshirës ju ka mbuluar.

Fillimi

Hyrje në bazat e projektit për të gjithë përdoruesit

Minierat

Mësoni se si funksionon miniera dhe si ta përdorni aplikacionin për të fituar Ice

Pre-Staking

Detajet se si para-staking vepra dhe cilat janë dobitë e saj

PYETJET MË TË SHPESHTA

Duke iu përgjigjur pyetjeve të zakonshme rreth projektit

Lajme

Merrni informacionin më të fundit mbi Ice Duke qëndruar të përditësuar me lajmet tona

Shfrytëzoni sa më shumë nga app-i ynë dhe zhblloko shpërblime të tjera duke përdorur këto veçori

Gjej më shumë se si pjesëmarrja aktive, aktiviteti shoqëror dhe veçori të tjera mund të të ndihmojnë të fitosh më shumë dhe të mbrosh shpërblimet e tua.

Zbulo Ice

Parimet bazë

Konceptet thelbësore të Ice Projekt.

Bonuse

Merr shpërblime shtesë për pjesëmarrjen aktive.

Ringjallja

Gjeni se si mund të merrni një shans të dytë për të rimarrë monedhat tuaja të prer.

Ekipi

Ndërtoni mikro-komunitetin tuaj dhe mësoni se si të rritni fitimet tuaja.

Ditë pushim

Mëso çfarë janë Ditët e Pushim dhe si t'i grumbullosh ato.

Ekonomia e monedhave

Zgjeroni kuptueshmërinë tuaj për Ice Përdorimi i monedhave, shpërndarja dhe periudha e bllokimit.

Slashing

Lexoni më shumë për atë që slashing është dhe si të shmangim humbjen e monedhave.

Përgjysmim

Kur ndodh përgjysmimi dhe çfarë do të thotë kjo.

Qeverisja e decentralizuar e komunitetit

Pushteti vendim-marrës është i dhënë në duart e komunitetit tonë.

Ftoni miqtë tuaj dhe krijoni mikro-komunitetin tuaj