Puseur Pitulung

Hatur nuhun pikeun ngahontal kaluar ka Ice pikeun rojongan. Urang ngarti yén anjeun bisa jadi eagerly awaiting respon kana surélék anjeun. Kusabab volume patarosan anu ageung, waktos réspon urang tiasa langkung panjang tibatan anu dipikahoyong.

Samentawis waktos, kami ngajak anjeun ngajalajah daptar komprehensif ngeunaan patarosan anu sering. Kami parantos ngararancang sumber ieu pikeun nyayogikeun anjeun solusi gancang pikeun patarosan sareng masalah anu paling umum dibangkitkeun ku para nasabah anu hargana.

Naha kasaimbangan kuring geus ngurangan?

Salaku dibere dina beja panganyarna kami, dina usaha urang pikeun mastikeun kelestarian tina mainnet, kami geus ngareset prestake ka enol pikeun sakabéh pamaké. Pilihan prestaking geus ditumpurkeun.

Ieu ngandung harti yén total kasaimbangan anjeun teu kaasup prestaking bonus deui.

Sebaran bakal dumasar solely on jumlah Ice koin ditambang.

Naha laju pertambangan abdi 0 ice /h?

Salaku dibere on warta panganyarna kami, kami geus mutuskeun pikeun ngeureunkeun kagiatan pertambangan on Ice . Sanajan kitu, sanajan earning dieureunkeun, pamaké kudu terus ngetok Ice tombol dina aplikasi unggal 24 jam ulah slashing sateuacan 28 Pébruari.

Kasaimbangan kuring turun sanajan kuring ditambang

Kabéh koin earned ti referrals teu aktif bakal dipiceun tina total kasaimbangan sakumaha earnings maranéhanana anu slashed kusabab inactivity atanapi sabab gagal kuis.

Laju per jam dina sajarah kasaimbangan anjeun kalebet laju slashing tina rujukan anjeun anu teu aktif sareng éta naha éta tiasa négatip atanapi langkung handap tina tingkat penghasilan dina halaman utama.

Naha kuring henteu nampi abdi Ice koin dina sebaran?
Kami parantos nyetél sababaraha aturan saderhana pikeun mastikeun yén sadayana nampi ICE koin lumayan. Lamun hayang meunang leungeun Anjeun dina sababaraha Ice koin, ieu anu anjeun kedah laksanakeun:
  • Simpen sahenteuna 1.000 Ice dina akun anjeun - éta kasaimbangan minimum.
  • Lengkepan Lengkah KYC #1 sareng Lengkah KYC #2 - kedah mastikeun yén éta leres-leres anjeun.
  • Boga alamat BNB Smart Chain (BSC) numbu ka akun anjeun.
  • Tetep sési pertambangan anjeun lumangsung - anjeun kedah aktip pertambangan janten di buruan.

Upami anjeun parantos suksés ngabéréskeun sadaya pancén anu disebatkeun tadi sareng teu tiasa mendakan Ice koin dina dompét anjeun, anjeun tiasa ngonfirmasi jumlahna ku ngadatangan link ieu: HTTPS://bscscan.com/token/0xc335df7c25b72eec661d5aa32a7c2b7b2a1d1874#balances sarta néangan alamat dompét anjeun.

Naha kuring nampi kirang Ice koin dina sebaran?

Dina mangsa éta Ice Dina fase distribusi, anjeun bakal nampi bagian anu sami tina kasaimbangan anu sayogi unggal bulan dugi ka peluncuran mainnet. Kasaimbangan anu tiasa dianggo pikeun itungan kalebet ngan ukur koin anu henteu dipatok sateuacana sareng bonus ti rujukan anu parantos réngsé verifikasi KYC sareng gaduh sési pertambangan aktip.

Penting pikeun netelakeun yén kasaimbangan anu ditampilkeun dina aplikasi kalebet sababaraha elemen, sapertos koin staked, bonus ti pangguna anu henteu lulus KYC, sareng bonus ti pangguna anu teu aktip. Panempoan kasaimbangan komprehensif ieu dirancang pikeun masihan anjeun gambaran lengkep ngeunaan kepemilikan anjeun. Nanging, dina itungan distribusi, ngan ukur koin anu henteu dipatok sateuacana sareng bonus ti referrals anu parantos réngsé verifikasi KYC sareng gaduh sési pertambangan aktip anu dipikabutuh pikeun mastikeun kaadilan.

Pikeun nawiskeun anjeun transparansi sareng genah anu langkung ageung, kami aktip damel dina bagian khusus dina aplikasi. Dina bagian ieu, anjeun bakal tiasa ningali kasaimbangan sadia anjeun nyalira, nyadiakeun ngagambarkeun jelas tur akurat koin anjeun layak pikeun distribusi.

Loba pamaké kami geus dikedalkeun kabingungan ngeunaan kumaha distribusi bulanan koin diitung dina Ice Jaringan. Pikeun netelakeun prosés ieu, hayu urang delve kana conto kongkrit nu illustrates sabaraha jumlah koin teu dikonci ditangtukeun, ngadegkeun jumlah koin disebarkeun unggal bulan.

Conto Skenario:

Hayu urang anggap a Snowman ayeuna gaduh total kasaimbangan 18.000 Ice koin. The Snowman geus nyetél 40% tina koin maranéhna pikeun Pre- Staking leuwih lima taun, hasilna pre- Staking bonus 100%.

Ku ngalakukeun math, kasaimbangan bakal 10.000 ICE koin lamun euweuh Pre-Stake . Tina ieu, 40% mangrupikeun Pre-Staked, sareng sésana henteu dikonci. Pikeun 4.000 Ice koin disadiakeun pikeun Pre-Stake , anjeunna nampi tambahan 8.000 Ice koin salaku bonus, nu, nalika ditambahkeun kana 4.000 staked koin, hasilna total 12.000 dikonci Ice koin. Anjeun tiasa ningali jumlah koin Pra-Staked (Pre-Staked Balance) katuhu dina aplikasi ku mencét Ice Tombol logo, sarta anjeun bisa ngitung koin teu dikonci.

Ku alatan éta, tina total kasaimbangan 18.000 Ice koin, ngan 6.000 teu dikonci sarta layak pikeun distribusi. The Snowman bakal ilubiung dina sebaran kalawan ngan maranéhanana koin ditambang ku anjeunna jeung koin narima salaku bonus pertambangan jeung timnya, disadiakeun sakabéh tim geus réngsé duanana hambalan prosés KYC. Upami aya anggota tim anu henteu acan réngsé KYC na, koin anu ditampi tina bonus pertambangan sakaligus sareng anggota éta bakal dikaluarkeun tina distribusi ayeuna.

Pikeun kesederhanaan, hayu urang nganggap yén sadaya tim parantos ngalangkungan prosés KYC, ngajantenkeun urang Snowman layak jeung sakabéh jumlah 6.000 koin teu dikonci. Ieu, tangtosna, nganggap anjeunna nyumponan sarat-sarat anu sanés pikeun distribusi, sapertos gaduh sahenteuna 1,000 henteu dikonci. Ice koin dina kasaimbangan na, ngalengkepan duanana hambalan tina prosés KYC, ngasupkeun BNB Smart Chain (BSC) alamat dina aplikasi, sarta ngabogaan sési pertambangan aktip.

Balik deui ka itungan urang, 6.000 teu dikonci Ice koin bakal dibagi leuwih salapan bulan distribusi. Ieu ngandung harti yén Snowman bakal nampi 667 ICE tokens dina sebaran munggaran.

Bulan hareup, distribusi bakal diitung ku cara anu sami. Urang Snowman bakal neruskeun pertambangan jeung accumulating duanana koin muka konci na pre-staked, hasilna nilai béda ti dina bulan kahiji.

Naha kuring henteu tiasa ningali deui lencana anu diverifikasi?

Lencana anu diverifikasi ayeuna dilélér sacara éksklusif pikeun pangguna anu parantos suksés ngalangkungan kuis. Parobihan ieu mastikeun yén status anu diverifikasi ngan ukur dipasihkeun ka jalma anu parantos nunjukkeun pamahaman kana prinsip sareng tujuan proyék ngalangkungan prosés kuis.

Aplikasi abdi nyarios Pertambangan Ditumpurkeun

Upami anjeun nampi kasalahan nyarios Mining Disabled, éta hartosna aksés pertambangan anjeun parantos ditumpurkeun kusabab tilu gagal kuis berturut-turut atanapi béakna waktos anu diperyogikeun, sakumaha anu diperyogikeun ku prosés KYC kami.

Abdi teu tiasa ningali abdi Ice tokens dina dompét kuring
Lamun geus narima Ice koin tapi aranjeunna henteu muncul dina Metamask atanapi Trust Wallet anjeun, henteu hariwang - anjeun ngan ukur kedah nambihanana nyalira. Kieu carana:
  • Alamat: 0xc335df7c25b72eec661d5aa32a7c2b7b2a1d1874
  • Lambang: ICE
  • Desimal: 18
Kantun pop detil ieu kana dompét anjeun, sareng anjeun bakal siap!
OKX Exchange diblokir di nagara anjeun? Dagang dina Uniswap!
Urang ngarti yén sababaraha pamaké urang geus nyanghareupan kasusah ngakses OKX alatan larangan régional di nagara tangtu. Kami komitmen pikeun mastikeun yén sadaya pangguna urang ngagaduhan kasempetan pikeun neraskeun dagang sacara lancar, sareng kami gaduh solusi anu pikaresepeun pikeun dibagikeun sareng anjeun.
 
Dimimitian dina 19 Januari di 15:00 UTC, pamaké ti nagara mana OKX Exchange diblokir bakal bisa dagang on Uniswap, platform bursa desentralisasi.
 
Ieu sababaraha rinci konci:
  • Kaping sareng Waktos: 19 Januari, 15:00 UTC
  • Platform: Uniswap
  • Dagang Uniswap: URL dagang Uniswap bakal diterbitkeun dina dinten daptar.
Pikeun tetep terang ngeunaan transisi ieu sareng nampi URL dagang Uniswap nalika sayogi, mangga pastikeun anjeun nuturkeun kami dina X resmi kami sareng Telegram rekening. Urang bakal masangkeun apdet sarta nyadiakeun sagala informasi diperlukeun pikeun mastikeun transisi lemes keur pamaké urang.
Abdi teu tiasa mendakan login nganggo nomer telepon
Mangga update kana versi aplikasi panganyarna ti Play Store atawa ngundeur APK resmi kami ti dieu . Sadaya akun anu didamel nganggo nomer telepon anu parantos réngsé Auténtikasi Raray ayeuna tiasa ngaitkeun alamat email pikeun ngaksés akunna. Anjeun tiasa ngalakukeun ieu ku ngetik nomer telepon anjeun dina layar login sareng nuturkeun prosés linking email ku mastikeun idéntitas anjeun.
Auténtikasi raray abdi teu jalan

Pikeun prosés KYC pangenalan raray, penting pisan yén jalma éta cocog sareng gambar selfie anu mimiti disayogikeun. Sistem kami meryogikeun gambar kualitas luhur sareng cahaya anu nyukupan, bebas tina kabur atanapi bayangan. Lamun kualitas gambar handap, sistem bisa jadi teu bisa akurat cocog beungeut anjeun jeung poto.

Hanjakalna, upami gambar anu diunggah gagal nyumponan standar kualitas ieu, kami henteu tiasa ngabéréskeun masalah ieu ti tungtung kami.

tingkat KYC kuring 2 teu ditarima

Sadayana bakal nampi KYC Step 2 Verifikasi Sosial dina 14 dinten ka hareup

Upami anjeun ayeuna henteu tiasa ngaksés akun X (Twitter) anjeun pikeun verifikasi KYC Step 2, mangga pilih pilihan 'Teu ayeuna'. Ieu bakal ngamungkinkeun anjeun ngadagoan pilihan Kuis pikeun ngarengsekeun prosés KYC Step 2 anjeun.

Kuis bakal dipintonkeun saatos 4 minggu, nawiskeun cara anu langsung pikeun minuhan sarat KYC.

Upami anjeun gagal Verifikasi Sosial KYC anjeun langkung ti 3 kali, éta bakal sayogi deui pikeun anjeun dina 7 dinten. waktos salajengna, Anjeun kudu taliti turutan parentah dibere dina aplikasi. Mangga pastikeun yén:

- Anjeun nganggo téks konfirmasi anu leres
- Anjeun ngeposkeun deui sareng QUOTE pos anu disematkeun dina @ kami ice _blockchain Twitter/propil X
- Anjeun nyalin URL anu leres tina pos anjeun

Punten mendakan pituduh pidéo lengkep ti salah sahiji anggota komunitas kami di dieu: https://twitter.com/i/status/1732648737586258360

Hatur nuhun pikeun pamahaman sareng kerjasama anjeun nalika urang narékahan pikeun ngajaga lingkungan pangguna anu aman sareng otentik.

Abdi hoyong ngareset pra- staking karesep

Anjeun tiasa ngarobih pre- staking preferensi pikeun nurunkeun nilai atawa miceun kabeh pre- staking ku cara muka pra- staking layar tur ngarobah alokasi sarta periode ka nilai anyar.

Kuring peryogi kauninga naon alamat BNB Smart Chain pikeun nyetél akun kuring

Pamaké OKX Wallet, Metamask, atanapi Trust Wallet tiasa nganggo alamat anu aya dina BNB Smart Chain. Apdet alamat anjeun dina Ice aplikasi lamun diperlukeun.

Naha éta Ice aplikasi teu didaptarkeun di Apple App Store?

Aplikasi kami parantos dirarancang ti mimiti janten sapinuhna cocog sareng ios. Tapi, daptar aplikasi urang dina Apple App Store gumantung kana prosés persetujuan Apple, anu di luar kontrol urang.
Samentawis waktos, kami parantos nyayogikeun versi wéb pikeun pangguna ios. Sanaos versi ieu nawiskeun seueur fitur anu mangpaat, éta henteu kalebet sadaya pungsi anu aya dina aplikasi lengkep. Pamaké ios tiasa ngaksés vérsi wéb ngalangkungan tautan pendaptaran dina halaman utama halaman wéb kami di ice .io .
Kami ngarepkeun Apple enggal-enggal masihan persetujuan pikeun aplikasi kami, ngamungkinkeun para pangguna ios menikmati pangalaman kualitas luhur anu sami sareng ayeuna sayogi pikeun pangguna Android.


Future Desentralisasi

Sosial

2024 © Ice Labs . Bagian tina Leftclick.io Grup. Sadaya hak disimpen.

Ice Open Network henteu aya hubunganana sareng Intercontinental Exchange Holdings, Inc.